Српска колонија у Болоњи: Паунић се бори за уговор!

Могао би поново да сарађује са Сашом Ђорђевићем. . .  Иван Паунић се придружио тренинг кампу Виртуса.  Слободан је играч.

Кошарка 15.08.2019 | 21:11
Српска колонија у Болоњи: Паунић се бори за уговор!
Број српских кошаркаша у Виртусу би могао поново да се увећа!

После потписа уговора са Милошем Теодосићем и Стефаном Марковићем, клуб из Болоње могао би да доведе и Ивана Паунића који им се придружио на тренинзима.

Повремени репрезентативац Србије стигао је у камп Виртуса и тренираће са њиховим играчима као слободан агент, а видећемо да ли ће му Италијани на крају понудити уговор, како би поново сарађивао са Сашом Ђорђевићем.

Паунић је претходни уговор имао у Ирану, а већ је у каријери наступао за Виртус (2012. година), док је играо широм Европе у земљама попут Шпаније, Русије, Украјине, Русије...

Иван Паунић има 32 године и наступа на позицији бека.

Он је тренутно слободан играч, а у Виртусу ће тренирати док не пронађе клуб. Ко зна, можда је ово проба да настави каријеру баш у Виртусу.

Паунић је био на утакмици репрезентације Србије против Литваније у Београдској Арени, а можда је баш тих дана пао договор да се Паунић прикључи Виртусовом кампу.

Бивши репрезентативац Србије је у последње време кубурио са повредама, а претходну сезону је провео у иранском Чемидор Техерану. Паунић има 32 године, а за Виртус је већ играо 2012. године. Током каријере, између осталих, бранио је и боје Партизана, Ариса, Њижњи Новгорода, Фуенлабраде, Астане, подгоричке Будућности и Тофаша из Бурсе.

Претходну сезону је провео у Техерану, тачније само последња три месеца јер се опорављао од повреде колена.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар