Srpska kolonija u Bolonji: Paunić se bori za ugovor!

Mogao bi ponovo da sarađuje sa Sašom Đorđevićem. . .  Ivan Paunić se pridružio trening kampu Virtusa.  Slobodan je igrač.

Košarka 15.08.2019 | 21:11
Srpska kolonija u Bolonji: Paunić se bori za ugovor!
Broj srpskih košarkaša u Virtusu bi mogao ponovo da se uveća!

Posle potpisa ugovora sa Milošem Teodosićem i Stefanom Markovićem, klub iz Bolonje mogao bi da dovede i Ivana Paunića koji im se pridružio na treninzima.

Povremeni reprezentativac Srbije stigao je u kamp Virtusa i treniraće sa njihovim igračima kao slobodan agent, a videćemo da li će mu Italijani na kraju ponuditi ugovor, kako bi ponovo sarađivao sa Sašom Đorđevićem.

Paunić je prethodni ugovor imao u Iranu, a već je u karijeri nastupao za Virtus (2012. godina), dok je igrao širom Evrope u zemljama poput Španije, Rusije, Ukrajine, Rusije...

Ivan Paunić ima 32 godine i nastupa na poziciji beka.

On je trenutno slobodan igrač, a u Virtusu će trenirati dok ne pronađe klub. Ko zna, možda je ovo proba da nastavi karijeru baš u Virtusu.

Paunić je bio na utakmici reprezentacije Srbije protiv Litvanije u Beogradskoj Areni, a možda je baš tih dana pao dogovor da se Paunić priključi Virtusovom kampu.

Bivši reprezentativac Srbije je u poslednje vreme kuburio sa povredama, a prethodnu sezonu je proveo u iranskom Čemidor Teheranu. Paunić ima 32 godine, a za Virtus je već igrao 2012. godine. Tokom karijere, između ostalih, branio je i boje Partizana, Arisa, Njižnji Novgoroda, Fuenlabrade, Astane, podgoričke Budućnosti i Tofaša iz Burse.

Prethodnu sezonu je proveo u Teheranu, tačnije samo poslednja tri meseca jer se oporavljao od povrede kolena.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar