Бојси прижељкивали Данце: Плаше се Звездиних навијача!

Пратиће их на друштвеним мрежама, спремају полицију! Црвени аларм у Берну!

Фудбал 15.08.2019 | 17:11
Бојси прижељкивали Данце: Плаше се Звездиних навијача!
У среду 21. августа Црвена звезда гостује Јанг Бојсу у Берну у оквиру првог меча плеј-офа за Лигу шампиона. А, сада знамо и да су навијачи Јанг Бојса прижељкивали да им противник буде Копенхаген. Навијали су за Данце, али им се жеља није испунила.

"Више бих волео Данце. Београђани имају много хулигана", написао је један навијач по имену Денис на форуму. А швајцарски медији пишу да није усамљен. Те да ће бити потребно много полиције за поменути меч.

Заправо, чак је и комесар за безбедност Рето Наус означио утакмицу Јанг Бојс - Црвена звезда као "црвену утакмицу". Аларми су већ сада укључени.

"Очекује се да полиција буде присутна и у центру града", истиче Наус.

За све је задужена репутација навијача Црвене звезде. Навикли смо већ на овакве чланке када Звезда игра у Европи, слично је било и пред оањ меч са Сасуолом када су Италијани били у паници. Подсећају Швајцарци на нереде на утакмицама Звезде против Партизана, па и да је у тим обрачунима било и врло озбиљно повређених, крви.

Присећају се Швајцарци августа прошле године када су у Берну били навијачи Динама из Загреба Бед Блу Бојси, па чак ни нацистичких слогана који су се певали током навијачког кортеа.

Да ли ће бити Звездиног кортеа кроз град још није познато.

"Још нисмо добили захтев за кортео. У сваком случају врло ћемо помно пратити навијаче, чак и на друштвеним мрежама. Да ли ће то бити дозвољено зависи од многих фактора. Сигурно не желимо да доживимо сцене као прошле године", рекао је Наус и додао да ће полиција на све реаговати истог момента ако се грађани буду жалили.

Очекује се много навијача не само из Србије, већ и из саме Швајцарске и околних земаља. Како истичу у самом клубу, они су у сталном контакту са челницима Црвене звезде и желе да све прође у најбољем реду.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Покусај

15.08.2019 17:44

Играј Звездоооо

ОДГОВОРИТЕ