Владу „Радована Нејаког“ немогуће је поправити

- Будући да су се министри у Вишковићевој влади бирали на основу послушности, а не по способности, памети и знању, не вјерујем да владајући могу наћи послушније министре од ових које сада имају. Они не траже боља рјешења, већ горе од горих - каже шеф Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Миладин Станић.

Република Српска 15.08.2019 | 13:40
Владу „Радована Нејаког“ немогуће је поправити
Шеф Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Миладин Станић тврди да је Влада Радована Вишковића "једна од најгорих влада у историји Српске", те да не вјерује да је могуће било какво побољшање у њеном раду.

Коментаришући за Инсајдер јучерашње оцјене премијера Вишковића о досадашњим активностима актуелног сазива Владе РС, као и најаве промјена у њеном саставу до краја године, Станић каже да је "тешко вјеровати да владајуће странке у Српској имају још толико лоших министара".

- Будући да су се министри у Вишковићевој влади бирали на основу послушности, а не по способности, памети и знању, не вјерујем да владајући могу наћи послушније министре од ових које сада имају. Они не траже боља рјешења, већ горе од горих - каже Станић.

На констатацију премијера да је задовољан досадашњим радом Владе, али да "може и мора још боље", Станић одговара да ће извршна власт радити добро онда кад престану гужве грађана пред страним амбасадама и кад минимална плата у РС буде 500 евра.

- Тад се можемо нечему надати. Ово је дно дна! Ово је једна од најгорих влада које је Република Српска икад имала. Они једино имају лажне, неквалификоване и неспособне министре. Ово је Влада која не личи ни на шта. Ево, позивам премијера да изабере пет министара и да о привреди имамо дуел на било којој телевизији. Видјећемо гдје ће се наћи. Чињеница је да је Вишковић нејак за посао који ради. Нејаки Радован - каже Станић.

(Инсајдер)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Дејан

15.08.2019 11:43

Нецес је ти ни поправљати немој се секирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.08.2019 13:22

Ето тићеш...... Истина је да су је саставили ...он-Рудоња и Бисерка ...да уз дужно поштовање појединим младим министрима који имају мало "соли у глави"...ово остало су чисти послушници и дијаболе који су били и остали оне подгузне муве и тако дошли ту гдјесу дошли јер су ови прдходни једва чекали да се склоне, побјегну ..јер знају какво расуло и под каквим мобингом су били....вишковић , дајте молим вас , па бити премијер је институција ...овај човјек , саобрачајац демпере слао и бројо на превоз руде....да није жалосно било би смијешно!

Name

ВРС-РВИ

15.08.2019 14:22

Па да се бирало по способности , памети, интелигенцији он никад неби био премијер, као и многи у његовој влади, која је без идеја ,без икакве борбе да ријеси нагомилане проблеме становниства РС ,и због тога им младост РС одлази главом без обзира!!! 15 год само један "цовијек" влада" РС , поставља од одборника до послника, од директора до министара, од судија до тузилаца... без његовог одобрења ни пресиједник МЗ немозе бити изабран!!! Због тога РС и јесте тууу, тоне , пропада ,и остаје без људи који су нај веци ресурс једне земље...

Name

Ре Дејан

15.08.2019 14:57

да знас и да неце. Ови це угасити РС па се ниста неце морати ни поправљати.

Name

ре

15.08.2019 15:00

ово није ни влада у покушају

Name

Дијагноза

15.08.2019 12:03

По платама су најјачи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

15.08.2019 12:29

А по резултатима јако слаби.

Name

Ре:

15.08.2019 12:46

Док доктори наука који су завршили све у БГ на дрзавном универзитету шетају улицом без посла,дотле полуписмени са сумњивим дипломама постају министри и глуме неко знање нема напретка.

Name

!!!

15.08.2019 13:22

Није проблем сто це на примјер медју смијењеним министрима да буде Лондонски дипломац Петар Дјокиц. Да ли це ико икад да буде позван на одговорност сто је Петру повјерио ресор кроз који милиони и милиони циркулису, а сам Дјокиц прије постављења на ту дузност ни са привредом, ни енергетиком ни рударством везе с' везом нема јер је дотадасњи радни вијек проводио на полицијским дузностима. Да ли це ико икад одговарати сто министри правде и МУП бар нијесу понудили оставке због гро неријесених убистава на овако мало становника у РС? Није ли Голицева због пиралена, слуцаја ''Вулиц'' и низ тога јос требала да својом оставком спасава ''углед'' владе континуитета? О Тегелтији због финансијске дубиозе је сувисно тросити ријеци и замарати цитаоце портала. Све у свему овакву владу мозе да добије само народ који је код бога несто дебело скривио, па умјесто на примјер куге, колере, и слицно сто би у средњем вијеку изазвало помор, нама је бог дозволио да се инфилтрира и на власт доведе снсд како цемо сигурно и тихо изумирати на овим просторима.

Name

РЕ РЕ

15.08.2019 14:03

Нису дипломе сумњиве, зна се гдје су стечене. А да се не би постављало питање диплома "докупе" титуле магистра и доктора (гратис, платиш два добијеш три). Од лажних диплома већи је број оних који су проведене кроз сву документацију (догађај је био ако је уписан), тако да је једино рјешење тестирање свих диплома на свим нивоима. Ко има знање и реално га добио нема разлога да одбије тест.

Name

Бањалуцанин

15.08.2019 14:42

Који је то доктор наука са БГ универзитета без посла?

Name

Како раде мининистри у ТЕХНИЦКОМ мандату

15.08.2019 13:12

пркос упозорењима ревизора и у августу су настављена запошљавања у институцијама БиХ. Ангажовано је 10 нових државних службеника, а само у изборној години и послије избора, запослено је енормних 180 службеника, стручних и виших сарадника. Одлазећи министри и даље запошљавају чак и савјетнике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пусти министре БиХ

15.08.2019 14:36

Мани се те супљи прица, влада РС неплаца те запослене, прицате глупости, ааа ево сад це те преузети власт па отпустите све те који су запослени у техницком мандату...прицате небулозе ,а у Влади РС одавно у канцаларијама нема мијеста!!! Па ви сте запослили на јасле " дрзавне" сву родбину, и због тога казу да у згради владе нема кур.. ња... Све фамелија!!!

Name

Али

15.08.2019 15:20

господине станицу ви ниста нерадите само критикујете али ми оцекујемо да ви конкретно казете ста це се промјенити ако додјете на власт нпр. „ ми обецавамо ако додјемо на власт да це минимална плата бити 1000км по наврсетку једне године насе владавине у супротном ако то не испунимо одмах распустамо владу и расписујемо нове изборе! И тако постоји нека сансс да додјете на власт, а заборавио сам реци и минималне пензије 500 км.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кале

15.08.2019 15:31

Ово је брука над брукама од владе,спрдња са народом,послусници незналице ,полтрони,резултати поразавајуци.На целу те назови владе обицан дилетант,цовјек не зна гдје се налази и ста говори,реторика нула бодова,види се да му несто крупно фали.Све у свему крс и лом,страсно!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

15.08.2019 16:03

Како их поправити кад је то склепано од "лошег оца и од горе мајке", јао нама са њима и њиховим ухљебима.

ОДГОВОРИТЕ