Vladu „Radovana Nejakog“ nemoguće je popraviti

- Budući da su se ministri u Viškovićevoj vladi birali na osnovu poslušnosti, a ne po sposobnosti, pameti i znanju, ne vjerujem da vladajući mogu naći poslušnije ministre od ovih koje sada imaju. Oni ne traže bolja rješenja, već gore od gorih - kaže šef Кluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić.

Republika Srpska 15.08.2019 | 13:40
Vladu „Radovana Nejakog“ nemoguće je popraviti
Šef Кluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić tvrdi da je Vlada Radovana Viškovića "jedna od najgorih vlada u istoriji Srpske", te da ne vjeruje da je moguće bilo kakvo poboljšanje u njenom radu.

Кomentarišući za Insajder jučerašnje ocjene premijera Viškovića o dosadašnjim aktivnostima aktuelnog saziva Vlade RS, kao i najave promjena u njenom sastavu do kraja godine, Stanić kaže da je "teško vjerovati da vladajuće stranke u Srpskoj imaju još toliko loših ministara".

- Budući da su se ministri u Viškovićevoj vladi birali na osnovu poslušnosti, a ne po sposobnosti, pameti i znanju, ne vjerujem da vladajući mogu naći poslušnije ministre od ovih koje sada imaju. Oni ne traže bolja rješenja, već gore od gorih - kaže Stanić.

Na konstataciju premijera da je zadovoljan dosadašnjim radom Vlade, ali da "može i mora još bolje", Stanić odgovara da će izvršna vlast raditi dobro onda kad prestanu gužve građana pred stranim ambasadama i kad minimalna plata u RS bude 500 evra.

- Tad se možemo nečemu nadati. Ovo je dno dna! Ovo je jedna od najgorih vlada koje je Republika Srpska ikad imala. Oni jedino imaju lažne, nekvalifikovane i nesposobne ministre. Ovo je Vlada koja ne liči ni na šta. Evo, pozivam premijera da izabere pet ministara i da o privredi imamo duel na bilo kojoj televiziji. Vidjećemo gdje će se naći. Činjenica je da je Višković nejak za posao koji radi. Nejaki Radovan - kaže Stanić.

(Insajder)

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Dejan

15.08.2019 11:43

Neces je ti ni popravljati nemoj se sekirati.

ODGOVORITE
Name

re

15.08.2019 13:22

Eto tićeš...... Istina je da su je sastavili ...on-Rudonja i Biserka ...da uz dužno poštovanje pojedinim mladim ministrima koji imaju malo "soli u glavi"...ovo ostalo su čisti poslušnici i dijabole koji su bili i ostali one podguzne muve i tako došli tu gdjesu došli jer su ovi prdhodni jedva čekali da se sklone, pobjegnu ..jer znaju kakvo rasulo i pod kakvim mobingom su bili....višković , dajte molim vas , pa biti premijer je institucija ...ovaj čovjek , saobračajac dempere slao i brojo na prevoz rude....da nije žalosno bilo bi smiješno!

Name

VRS-RVI

15.08.2019 14:22

Pa da se biralo po sposobnosti , pameti, inteligenciji on nikad nebi bio premijer, kao i mnogi u njegovoj vladi, koja je bez ideja ,bez ikakve borbe da rijesi nagomilane probleme stanovnistva RS ,i zbog toga im mladost RS odlazi glavom bez obzira!!! 15 god samo jedan "covijek" vlada" RS , postavlja od odbornika do poslnika, od direktora do ministara, od sudija do tuzilaca... bez njegovog odobrenja ni presijednik MZ nemoze biti izabran!!! Zbog toga RS i jeste tuuu, tone , propada ,i ostaje bez ljudi koji su naj veci resurs jedne zemlje...

Name

Re Dejan

15.08.2019 14:57

da znas i da nece. Ovi ce ugasiti RS pa se nista nece morati ni popravljati.

Name

re

15.08.2019 15:00

ovo nije ni vlada u pokušaju

Name

Dijagnoza

15.08.2019 12:03

Po platama su najjači..

ODGOVORITE
Name

Direkt

15.08.2019 12:29

A po rezultatima jako slabi.

Name

Re:

15.08.2019 12:46

Dok doktori nauka koji su završili sve u BG na drzavnom univerzitetu šetaju ulicom bez posla,dotle polupismeni sa sumnjivim diplomama postaju ministri i glume neko znanje nema napretka.

Name

!!!

15.08.2019 13:22

Nije problem sto ce na primjer medju smijenjenim ministrima da bude Londonski diplomac Petar Djokic. Da li ce iko ikad da bude pozvan na odgovornost sto je Petru povjerio resor kroz koji milioni i milioni cirkulisu, a sam Djokic prije postavljenja na tu duznost ni sa privredom, ni energetikom ni rudarstvom veze s' vezom nema jer je dotadasnji radni vijek provodio na policijskim duznostima. Da li ce iko ikad odgovarati sto ministri pravde i MUP bar nijesu ponudili ostavke zbog gro nerijesenih ubistava na ovako malo stanovnika u RS? Nije li Goliceva zbog piralena, slucaja ''Vulic'' i niz toga jos trebala da svojom ostavkom spasava ''ugled'' vlade kontinuiteta? O Tegeltiji zbog finansijske dubioze je suvisno trositi rijeci i zamarati citaoce portala. Sve u svemu ovakvu vladu moze da dobije samo narod koji je kod boga nesto debelo skrivio, pa umjesto na primjer kuge, kolere, i slicno sto bi u srednjem vijeku izazvalo pomor, nama je bog dozvolio da se infiltrira i na vlast dovede snsd kako cemo sigurno i tiho izumirati na ovim prostorima.

Name

RE RE

15.08.2019 14:03

Nisu diplome sumnjive, zna se gdje su stečene. A da se ne bi postavljalo pitanje diploma "dokupe" titule magistra i doktora (gratis, platiš dva dobiješ tri). Od lažnih diploma veći je broj onih koji su provedene kroz svu dokumentaciju (događaj je bio ako je upisan), tako da je jedino rješenje testiranje svih diploma na svim nivoima. Ko ima znanje i realno ga dobio nema razloga da odbije test.

Name

Banjalucanin

15.08.2019 14:42

Koji je to doktor nauka sa BG univerziteta bez posla?

Name

Kako rade mininistri u TEHNICKOM mandatu

15.08.2019 13:12

пркос упозорењима ревизора и у августу су настављена запошљавања у институцијама БиХ. Ангажовано је 10 нових државних службеника, а само у изборној години и послије избора, запослено је енормних 180 службеника, стручних и виших сарадника. Одлазећи министри и даље запошљавају чак и савјетнике.

ODGOVORITE
Name

Pusti ministre BiH

15.08.2019 14:36

Mani se te suplji prica, vlada RS neplaca te zaposlene, pricate gluposti, aaa evo sad ce te preuzeti vlast pa otpustite sve te koji su zaposleni u tehnickom mandatu...pricate nebuloze ,a u Vladi RS odavno u kancalarijama nema mijesta!!! Pa vi ste zaposlili na jasle " drzavne" svu rodbinu, i zbog toga kazu da u zgradi vlade nema kur.. nja... Sve famelija!!!

Name

Ali

15.08.2019 15:20

gospodine stanicu vi nista neradite samo kritikujete ali mi ocekujemo da vi konkretno kazete sta ce se promjeniti ako dodjete na vlast npr. „ mi obecavamo ako dodjemo na vlast da ce minimalna plata biti 1000km po navrsetku jedne godine nase vladavine u suprotnom ako to ne ispunimo odmah raspustamo vladu i raspisujemo nove izbore! I tako postoji neka sanss da dodjete na vlast, a zaboravio sam reci i minimalne penzije 500 km.

ODGOVORITE
Name

Kale

15.08.2019 15:31

Ovo je bruka nad brukama od vlade,sprdnja sa narodom,poslusnici neznalice ,poltroni,rezultati porazavajuci.Na celu te nazovi vlade obican diletant,covjek ne zna gdje se nalazi i sta govori,retorika nula bodova,vidi se da mu nesto krupno fali.Sve u svemu krs i lom,strasno!!!!!

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

15.08.2019 16:03

Kako ih popraviti kad je to sklepano od "lošeg oca i od gore majke", jao nama sa njima i njihovim uhljebima.

ODGOVORITE