Кирјос пљунуо на судију: Ти си је*ено глуп!

Ник Кирјос је огорчен после пораза од Хачанова и бројних свађа увредио судију и пљунуо на њега.  Кирјос прешао све границе: Судија, ти си јеб. . . ''алатка''! Аустралијанац током меча са Кареном Хачановим на мастерсу у Синсинатију псовао, пљувао, бацао ствари, ломио рекете. . . и уписао пораз.

Тенис 15.08.2019 | 14:20
Кирјос пљунуо на судију: Ти си је*ено глуп!
Аустралијски тенисер се још током првог сета жалио да осећа бол у нози, због чега је тражио помоћ лекара и тренера.

"Боли ме. Нисам урадио ништа како бих вратио брејк. Само сам стајао он је грешио. Да је он добио први сет, предао бих", рекао је Кирјос после лекова против болова.

После неколико одлука судије Фергуса Марфија које се Нику Кирјосу нису допале уследиле су бурне свађе и расправе, а када га је Марфи упозорио за предугачке паузе он се просто разбеснео.

"То је урнебесно! Колико трају Рафине паузе? Покажите ми снимак на коме он поштује време, и повући ћу се из тениса? Коју игру он игра? Треба му минимум 20 секунди док се припреми за сервис. Ово је смешно", рекао је Кирјос.

После овог изгубљеног сета, Кирјос је затражио паузу како би отишао до тоалета, а за то време је у ходнику разбио два рекета и вратио се на терен. После меча и поздрава са Хачановим није уопште желео да пружи руку судији већ га је увредио и пљунуо у његовом правцу.

"Ти си је*ено глуп, брате", поручио је Кирјос.



Ник Кирјос завршио је такмичење на мастерсу у Синсинатију, и то пошто је поражен од Карена Хачанова у другој рунди.

Рус је славио резултатом 6:7, 7:6, 6:2, а Аустралијанац се побринуо, као и много пута до сада, да скрене пажњу јавности непримереним понашањем и простаклуцима, а не игром.

Кирјос, који се од почетка меча жалио на бол у нози, био је врло нервозан, па је више пута водио монологе, жестоко вређао главног судију меча Фергуса Марфија, који га је упозоравао на понашање, али и да одуговлачи приликом сервиса између поена.

"То је урнебесно! Колико трају Рафине паузе? Покажите ми снимак на коме он поштује време и ја ћу завршити каријеру? Коју игру он игра? Треба му минимум 20 секунди да се припреми за сервис. Ово је урнебесно", понављао је као "покварена плоча" бесни Кирјос.

Кирјос је приредио врхунску циркуску представу тамо где јој није место, која је кулминирала када је затражио да напусти терен због такозване тоалет паузе, а онда у ходнику разбијао рекете.

Нетактични Аустралијанац не да се није уздржавао, већ је неколико пута жестоко опсовао, вређао судију, чак и пљунуо ка њему, а на крају меча није желео да му пружи руку, већ му је безобразно поручио: "Ти си јеб... алатка, брате".

Хачанов се некако неприметно повукао после победе, након што је изборио пласман у осмину финала, док се Аустралијанац још дуго после завршетка меча задржао на терену у театралном "дружењу" са навијачима.

Кирјос ће сигурно бити кажњен због, благо је рећи, непримереног понашања, само је питање колика је то казна, и да ли је уопште било каква довољна да тог младића натера да размишли о свом понашању и покуша да се промени.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар