Ипак није Гага!?

Након пар месеци нагађања, папарацо фотографија Гаге са новим дечком, сада имамо још потврда да певачица није та с којом глумац проводи слободно време.

Забава 15.08.2019 | 10:10
Ипак није Гага!?
Након што се разишао од Ирине Шајк, Бредли Купер не престаје да буде тема медија, највише због наводне везе са певачицом и глумицом Лејди Гагом с којом је играо у филму “Звезда је рођена”.

Међутим, након пар месеци нагађања, папарацо фотографија Гаге са новим дечком, сада имамо још потврда да певачица није та с којом глумац проводи слободно време.

Наиме, она која му је запала за око заправо је колегиница Џенифер Гарнер, бивша супруга Бена Афлека, пише портал Целебритy Хус.

Како се наводи Џенифер је у неколико наврата виђена како долази и одлази из куће шармантног глумца у Лос Анђелесу.

– Раније овог месеца Џенифер је виђена како долази код Бредлија на “тајни састанак”, а њихова веза цвета из дана у дан – рекао је извор за Целебритy Хусх и додао како може да се очекује да ће пар своју везу одвести на виши ниво као и да не би чудило да добију заједничко дете.

Иако ове гласине по многима звуче сулудо, чињеница је да су Џенифер и Бредли дуго већ блиски пријатељи, а упознали су се када су заједно глумили у серији ‘Алиас’ у којој је она имала главну улогу.

Подсећамо, Бредли са Ирином има ћерку Леу, а недавно су се договорили и око заједничког старатељства над девојчицом. Џенифер из брака са глумцем Беном Афлеком има троје деце, Вајолет (13), Серафине (10) и Семјуела (7).

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар