ЛЕ - Саво: У Србији смо навикли на све!

Ништа не може да нас запрепасти! Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да његова екипа нема разлога да било шта мења у реванш мечу против Малатије у односу на прву утакмицу.

Фудбал 15.08.2019 | 08:38
ЛЕ - Саво: У Србији смо навикли на све!
Он је истакао да ће најважније бити да црно-бели издрже притисак.

"Већ смо доста причали о овој утакмици, нема много тајни. Као што ми све знамо о њима, тако они знају све о нама. Нећемо бити у прилици да у великој мери изненадимо ни ми њих, нити они нас", рекао је је Милошевић на конференцији за новинаре у Малатији.

Фудбалери Партизана гостују Малатији у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу Европа. Први меч, одигран пре недељу дана, завршен је победом црно-белих с 3:1.

"У овом моменту је најбитније да моји играчи буду спремни, физички пре свега, али и да издржимо психолошки притисак који ће бити већи него на утакмицу на нашем терену. Мислим да је то кључна ствар", рекао је Милошевић.

Турске новинаре је занимало да ли ће његова екипа на сутрашњем мечу играти као у Београду или ће се можда бранити.

"Чињеница да смо све оно што смо планирали у великој мери остварили у првом мечу и немамо разлога да нешто коренито мењамо за овај меч. А да ли ћемо се вратити у одбрану? Ми то и да хоћемо не умемо", рекао је Милошевић.

Он је истакао да његови играчи потпуно морају да избришу резултат прве утакмице из главе.

"Треба само да меморишемо неке ствари које смо добро урадили, да пробамо да их поновимо, пробаћемо у одређеној мери и да изненадимо противника...", рекао је Милошевић.

Партизан ће, према најавама, дочекати пун стадион.

"Што се тиче публике, ја мислим да смо ми као клуб навикнути на толико ствари када је у питању публика да нас ништа не може изненадити нити запрепастити. На све смо навикли у Србији, тако да ће бити битно само оно што се дешава на терену и то је најбитније од свега јер ћемо ту зависити искључиво од нас", рекао је Милошевић.

Турске новинаре је занимало и да ли су црно-бели пробали кајсије, по којима је овај регион најпознатији.

"Обавестили су нас да су кајсије најбољи производ са ових простора, али их још нисмо пробали, надам се да ћемо данас", рекао је он.

Фудбалер Партизана Александар Шчекић рекао је да верује да ће вечерашња утакмица бити тежа од београдске, али да верује у свој тим да може до баража за Лигу Европа.

"Сви смо свесни да нас очекује тежа утакмица него што је била у Београду, али свесни смо свог квалитета, верујемо у себе и ако будемо прави као што смо били у Београду неће бити никаквих проблема", рекао је Шћекић.

Утакмица између Малатије и Партизана игра се вечерас од 19.00.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар