LE - Savo: U Srbiji smo navikli na sve!

Ništa ne može da nas zaprepasti! Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa nema razloga da bilo šta menja u revanš meču protiv Malatije u odnosu na prvu utakmicu.

Fudbal 15.08.2019 | 08:38
LE - Savo: U Srbiji smo navikli na sve!
On je istakao da će najvažnije biti da crno-beli izdrže pritisak.

"Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema mnogo tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas", rekao je je Milošević na konferenciji za novinare u Malatiji.

Fudbaleri Partizana gostuju Malatiji u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Prvi meč, odigran pre nedelju dana, završen je pobedom crno-belih s 3:1.

"U ovom momentu je najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički pre svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmicu na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar", rekao je Milošević.

Turske novinare je zanimalo da li će njegova ekipa na sutrašnjem meču igrati kao u Beogradu ili će se možda braniti.

"Činjenica da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umemo", rekao je Milošević.

On je istakao da njegovi igrači potpuno moraju da izbrišu rezultat prve utakmice iz glave.

"Treba samo da memorišemo neke stvari koje smo dobro uradili, da probamo da ih ponovimo, probaćemo u određenoj meri i da iznenadimo protivnika...", rekao je Milošević.

Partizan će, prema najavama, dočekati pun stadion.

"Što se tiče publike, ja mislim da smo mi kao klub naviknuti na toliko stvari kada je u pitanju publika da nas ništa ne može iznenaditi niti zaprepastiti. Na sve smo navikli u Srbiji, tako da će biti bitno samo ono što se dešava na terenu i to je najbitnije od svega jer ćemo tu zavisiti isključivo od nas", rekao je Milošević.

Turske novinare je zanimalo i da li su crno-beli probali kajsije, po kojima je ovaj region najpoznatiji.

"Obavestili su nas da su kajsije najbolji proizvod sa ovih prostora, ali ih još nismo probali, nadam se da ćemo danas", rekao je on.

Fudbaler Partizana Aleksandar Ščekić rekao je da veruje da će večerašnja utakmica biti teža od beogradske, ali da veruje u svoj tim da može do baraža za Ligu Evropa.

"Svi smo svesni da nas očekuje teža utakmica nego što je bila u Beogradu, ali svesni smo svog kvaliteta, verujemo u sebe i ako budemo pravi kao što smo bili u Beogradu neće biti nikakvih problema", rekao je Šćekić.

Utakmica između Malatije i Partizana igra se večeras od 19.00.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar