Коментатор ТВ Ајакс на српском: Хвала ти, Тадићу!

Капитен Ајакса Душан Тадић имао је још једно узбудљиво вече на европској позорници.

Фудбал 14.08.2019 | 20:40
Коментатор ТВ Ајакс на српском: Хвала ти, Тадићу!
Репрезентативац Србије је у мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона извео чак три пенала против екипе из Солуна, два пута је био успешан, једном није.

У 31. минуту грчки голман је прозрео његову намеру, да би потом у 43. минуту Тадић променио начин извођења и послао лопту у леви доњи угао.

Шест минута пре краја сусрета, Тадић и Александрос Пасхалакис били су очи у очи. Српски фудбалер је шутирао полувисоко, погодио је, радост на трибинама била је огромна.

Томе се обрадовао и ТВ коментатор са клупске телевизије који се Тадићу захвалио на српском, али уз малу грешку у изгору имена:

"Тадић је одличан, Тадић је најбољи. Хвала ти Душани Тадућу", рекао је Холанђанин.

Тадић је по завршетка рекао да је Ајакс морао да одигра боље.

"Могли смо и морали да одиграмо боље. Старт сезоне је увек незгодан за нас. Морали смо да променимо доста играча и после је увек тешко. Морамо да играмо компактније, да притискамо противника боље и боље користимо простор између њихових линија. Има много тога што може да се поправи", јасан је Тадић.

Није био задовољан због промашеног пенала.

"Тензија је увек добродошла, али није добро да промашите први пенал на утакмици. Морате остати концентрисани и снажни. Није ми било тешко да опет узмем лопту и шутирам нови пенал. Ја сам тај који мора да преузме одговорност. То је најважније. Ја сам један од најстаријих у тиму и то ми је обавеза".

Циљ је наравно пласман у групну фазу Лиге шампиона.

"Све ово је лепо, али ми морамо ући у Лигу шампиона. То је сада најважнији задатак за нас", закључио је репрезентативац Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар