Komentator TV Ajaks na srpskom: Hvala ti, Tadiću!

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić imao je još jedno uzbudljivo veče na evropskoj pozornici.

Fudbal 14.08.2019 | 20:40
Komentator TV Ajaks na srpskom: Hvala ti, Tadiću!
Reprezentativac Srbije je u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izveo čak tri penala protiv ekipe iz Soluna, dva puta je bio uspešan, jednom nije.

U 31. minutu grčki golman je prozreo njegovu nameru, da bi potom u 43. minutu Tadić promenio način izvođenja i poslao loptu u levi donji ugao.

Šest minuta pre kraja susreta, Tadić i Aleksandros Pashalakis bili su oči u oči. Srpski fudbaler je šutirao poluvisoko, pogodio je, radost na tribinama bila je ogromna.

Tome se obradovao i TV komentator sa klupske televizije koji se Tadiću zahvalio na srpskom, ali uz malu grešku u izgoru imena:

"Tadić je odličan, Tadić je najbolji. Hvala ti Dušani Taduću", rekao je Holanđanin.

Tadić je po završetka rekao da je Ajaks morao da odigra bolje.

"Mogli smo i morali da odigramo bolje. Start sezone je uvek nezgodan za nas. Morali smo da promenimo dosta igrača i posle je uvek teško. Moramo da igramo kompaktnije, da pritiskamo protivnika bolje i bolje koristimo prostor između njihovih linija. Ima mnogo toga što može da se popravi", jasan je Tadić.

Nije bio zadovoljan zbog promašenog penala.

"Tenzija je uvek dobrodošla, ali nije dobro da promašite prvi penal na utakmici. Morate ostati koncentrisani i snažni. Nije mi bilo teško da opet uzmem loptu i šutiram novi penal. Ja sam taj koji mora da preuzme odgovornost. To je najvažnije. Ja sam jedan od najstarijih u timu i to mi je obaveza".

Cilj je naravno plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

"Sve ovo je lepo, ali mi moramo ući u Ligu šampiona. To je sada najvažniji zadatak za nas", zaključio je reprezentativac Srbije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar