Званично: Стојиљковић на новој позајмици!

Остаје у Португалији, играће за Боавишту.

Фудбал 13.08.2019 | 17:49
Званично: Стојиљковић на новој позајмици!
Никола Стојиљковић има нови клуб. Наредне сезоне ће играти за Боавишту у Португалији. Он је стигао у редове Пантера на позајмицу из Браге, а Боавишта ће имати опцију да откупи његов уговор на крају сезоне. Бивши шпиц Црвене звезде је већ представљен као ново појачање.

Стојиљковић није успео да се избори за место у тиму у Браги, тако да је сада појачао офанзиву Боавиште где ћемо га гледати следеће сезоне.

"Веома сам срећан што ћу представљати клуб какав је Боавишта", рекао је Стојиљковић после потписивања уговора.

Иначе, Боавишта је славила у недељу на отварању Примеире над Авешом с резултатом 2:1. Тако да у добром расположењу чека бившег нападача Црвене звезде.

Стојиљковић је поникао у Раду, а од 2013. до 2015. играо је за Чукарички. Потом се преселио у Брагу, а играо је и на позајмицама у Кајзерију, Црвеној звезди и Маљорки. У црвено-белом дресу се није прославио, па се вратио у Брагу.

Абел Фереира га није видео у тиму Браге, било је најава да би могло да буде другачије код Рикарда Са Пинта, али није се много тога променило.

Сада је време за изазове у Боавишти. Уговор са Брагом свакако му траје до 2021. године. Иначе, ради се о играчу који је својевремено био и на списку А репрезентације Србије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар