Zvanično: Stojiljković na novoj pozajmici!

Ostaje u Portugaliji, igraće za Boavištu.

Fudbal 13.08.2019 | 17:49
Zvanično: Stojiljković na novoj pozajmici!
Nikola Stojiljković ima novi klub. Naredne sezone će igrati za Boavištu u Portugaliji. On je stigao u redove Pantera na pozajmicu iz Brage, a Boavišta će imati opciju da otkupi njegov ugovor na kraju sezone. Bivši špic Crvene zvezde je već predstavljen kao novo pojačanje.

Stojiljković nije uspeo da se izbori za mesto u timu u Bragi, tako da je sada pojačao ofanzivu Boavište gde ćemo ga gledati sledeće sezone.

"Veoma sam srećan što ću predstavljati klub kakav je Boavišta", rekao je Stojiljković posle potpisivanja ugovora.

Inače, Boavišta je slavila u nedelju na otvaranju Primeire nad Avešom s rezultatom 2:1. Tako da u dobrom raspoloženju čeka bivšeg napadača Crvene zvezde.

Stojiljković je ponikao u Radu, a od 2013. do 2015. igrao je za Čukarički. Potom se preselio u Bragu, a igrao je i na pozajmicama u Kajzeriju, Crvenoj zvezdi i Maljorki. U crveno-belom dresu se nije proslavio, pa se vratio u Bragu.

Abel Fereira ga nije video u timu Brage, bilo je najava da bi moglo da bude drugačije kod Rikarda Sa Pinta, ali nije se mnogo toga promenilo.

Sada je vreme za izazove u Boavišti. Ugovor sa Bragom svakako mu traje do 2021. godine. Inače, radi se o igraču koji je svojevremeno bio i na spisku A reprezentacije Srbije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar