Меси ушао у причу око Нејмаровог трансфера...

Добри односи Аргентинца и Бразилца би могли да буду важни за Каталонце у преговорима.

Фудбал 13.08.2019 | 17:11
Меси ушао у причу око Нејмаровог трансфера...
Лео Меси је ушао на сцену у "Операцији Нејмар". Аргентинац не жели да види свог пријатеља како игра за Реал Мадрид. Из овог разлога Меси је звао Нејмара и рекао му да не иде у Реал Мадрид, већ да се врати у Барселону. Да не иде да појачава великог ривала Каталонаца, пише Марка.

Однос између поменуте двојице играча је феноменалан, а то су обојица више пута показала. Заједно са Луисом Суарезом као трећим делом пазла донели су Барселони многе успехе.

Однос између њих двојице иде и ван граница фудбала. Имају велико поштовање и дивљење које је апсолутно, пише Марка. Нејмар је увек препознавао да је као играч највише напредовао играјући уз Месија.

Меси је увек истицао да жели да се Нејмар врати у Барселону. У случају да је Бразилац заборавио детаље, Меси га је на то подсетио телефонским разговором. Меси жели да се Нејмар врати. А Лео је више од капитена Барселона. Његово мишљење и жеље имају велику тежину. Сви у клубу раде све како би Меси био задовољан.

То се видело и на крају прошле сезоне када се Барса уз инсистирање Месија кладила на Валвердеа упркос јавном мњењу које је очекивало промену на клупи.

Једноставно, Меси мора да буде задовољан како би Барса била срећан клуб.

Контакти између Барселоне и Пари Сен Жермена су само потврдили оно што се већ знало, а то је да имају врло лоше односе. Каталонци осећају да би ПСЖ радије видео Нејмара у дресу Реала, него у Барселони.

Најватренији навијачи ПСЖ-а су јасни, желе да виде леђа Нејмару, а Ал Келаифи мора да угоди и навијачима, али и да добије прилив новца за који сматра да ће одговарати Нејмаровој класи.

Реал пре свега гледа како да прода Бејла, Хамеса и Маријаан, али ће вребати Нејмара до последњег момента, уколико добије праву прилику за тако нешто.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар