Mesi ušao u priču oko Nejmarovog transfera...

Dobri odnosi Argentinca i Brazilca bi mogli da budu važni za Katalonce u pregovorima.

Fudbal 13.08.2019 | 17:11
Mesi ušao u priču oko Nejmarovog transfera...
Leo Mesi je ušao na scenu u "Operaciji Nejmar". Argentinac ne želi da vidi svog prijatelja kako igra za Real Madrid. Iz ovog razloga Mesi je zvao Nejmara i rekao mu da ne ide u Real Madrid, već da se vrati u Barselonu. Da ne ide da pojačava velikog rivala Katalonaca, piše Marka.

Odnos između pomenute dvojice igrača je fenomenalan, a to su obojica više puta pokazala. Zajedno sa Luisom Suarezom kao trećim delom pazla doneli su Barseloni mnoge uspehe.

Odnos između njih dvojice ide i van granica fudbala. Imaju veliko poštovanje i divljenje koje je apsolutno, piše Marka. Nejmar je uvek prepoznavao da je kao igrač najviše napredovao igrajući uz Mesija.

Mesi je uvek isticao da želi da se Nejmar vrati u Barselonu. U slučaju da je Brazilac zaboravio detalje, Mesi ga je na to podsetio telefonskim razgovorom. Mesi želi da se Nejmar vrati. A Leo je više od kapitena Barselona. Njegovo mišljenje i želje imaju veliku težinu. Svi u klubu rade sve kako bi Mesi bio zadovoljan.

To se videlo i na kraju prošle sezone kada se Barsa uz insistiranje Mesija kladila na Valverdea uprkos javnom mnjenju koje je očekivalo promenu na klupi.

Jednostavno, Mesi mora da bude zadovoljan kako bi Barsa bila srećan klub.

Kontakti između Barselone i Pari Sen Žermena su samo potvrdili ono što se već znalo, a to je da imaju vrlo loše odnose. Katalonci osećaju da bi PSŽ radije video Nejmara u dresu Reala, nego u Barseloni.

Najvatreniji navijači PSŽ-a su jasni, žele da vide leđa Nejmaru, a Al Kelaifi mora da ugodi i navijačima, ali i da dobije priliv novca za koji smatra da će odgovarati Nejmarovoj klasi.

Real pre svega gleda kako da proda Bejla, Hamesa i Marijaan, ali će vrebati Nejmara do poslednjeg momenta, ukoliko dobije pravu priliku za tako nešto.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar