Теодосић се враћа у Београд, иде ли у Атину?!

Капитена кошаркашке репрезентације Србије у међувремену прегледао је и доктор Родолфо Роки са "Салус" клинике у Ређо Емилији, након чега му је "препоручена терапија, коју би повређени кошаркаш требало да спроводи наредних дана".

Кошарка 13.08.2019 | 15:36
Теодосић се враћа у Београд, иде ли у Атину?!
Милош Теодосић (32) допутоваће данас у Београд и са саобом донети резултате прегледа обављених на "Исокинетиц" клиници у Болоњи, на којој га је прегледао и лекарски тим његовог новог клуба, Виртуса.

Према писању италијанског "Спортанда", капитена кошаркашке репрезентације Србије у међувремену прегледао је и доктор Родолфо Роки са "Салус" клинике у Ређо Емилији, након чега му је "препоручена терапија, коју би повређени кошаркаш требало да спроводи наредних дана".

Утолико, готово је немогуће претпоставити да ли ће Теодосић у табор "орлова" донети вести охрабрења или оне друге, али је за очекивати да селектор Александар Ђорђевић предстојећи Акрополис куп у Атини одигра без играча који је синоним за готово све успехе наше репрезентативне кошарке од Индијанаполиса 2002. до данас.

Ђорђевић је у понедељак увече у Каунасу и сам рекао да је у овом тренутку немогуће проценити да ли ће Теодосић бити спреман за наступ на Мундобаскету, до ког је остало још 18 дана.

Акрополис куп, ОАКА

Србија - Турска (петак, 16.00)

Србија - Италија (субота, 16.00)

Србија - Грчка (недеља, 18.30)

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар