Teodosić se vraća u Beograd, ide li u Atinu?!

Kapitena košarkaške reprezentacije Srbije u međuvremenu pregledao je i doktor Rodolfo Roki sa "Salus" klinike u Ređo Emiliji, nakon čega mu je "preporučena terapija, koju bi povređeni košarkaš trebalo da sprovodi narednih dana".

Košarka 13.08.2019 | 15:36
Teodosić se vraća u Beograd, ide li u Atinu?!
Miloš Teodosić (32) doputovaće danas u Beograd i sa saobom doneti rezultate pregleda obavljenih na "Isokinetic" klinici u Bolonji, na kojoj ga je pregledao i lekarski tim njegovog novog kluba, Virtusa.

Prema pisanju italijanskog "Sportanda", kapitena košarkaške reprezentacije Srbije u međuvremenu pregledao je i doktor Rodolfo Roki sa "Salus" klinike u Ređo Emiliji, nakon čega mu je "preporučena terapija, koju bi povređeni košarkaš trebalo da sprovodi narednih dana".

Utoliko, gotovo je nemoguće pretpostaviti da li će Teodosić u tabor "orlova" doneti vesti ohrabrenja ili one druge, ali je za očekivati da selektor Aleksandar Đorđević predstojeći Akropolis kup u Atini odigra bez igrača koji je sinonim za gotovo sve uspehe naše reprezentativne košarke od Indijanapolisa 2002. do danas.

Đorđević je u ponedeljak uveče u Kaunasu i sam rekao da je u ovom trenutku nemoguće proceniti da li će Teodosić biti spreman za nastup na Mundobasketu, do kog je ostalo još 18 dana.

Akropolis kup, OAKA

Srbija - Turska (petak, 16.00)

Srbija - Italija (subota, 16.00)

Srbija - Grčka (nedelja, 18.30)

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar