ЛШ - Порука из Копенхагена: Шансе су 50:50!

Звезда игра боље код куће! "Не смемо да се плашимо да изгубимо лопту, јер ће нам онда бити тешко да играмо фудбал", рекао је Солбакен.

Фудбал 12.08.2019 | 18:46
ЛШ - Порука из Копенхагена: Шансе су 50:50!
И тренер Копенхагена Стале Солбакен, као и капитен Зека, на врло сличан начин гледају на реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Црвене звезде. У првом мечу било је 1:1. Из угла Копенхагена - шансе су 50:50.

Дански клуб је врло задовољан резултатом из првог меча. Али Карлос Зека тражи од своје екипе да буду опрезни.

"Имамо леп резултат. Може да буде јако незгодно ако изађеш да играш на 0:0.  Знамо да ће бити тешко јер ће и они имати добре периоде у овој борби", рекао је Зека.

Реч је добио и алфа и омега Копенхагена, тренер Солбакен. Он је истакао да црвено-бели играју много боље код куће.

"Као и бројни тимови, Црвена звезда је бољи тим када игра код куће, где има велику помоћ навијача на свом стадиону. Били су мало бољи од нас у првом обрачуну и ближи победи, али сада смо ми на потезу, на нашем стадиону. Одлука ће пасти с малом разликом", рекао је Солбакен.

Солбакен очекује да његов тим има већи посед лопте од Црвене звезде.

"Имали смо доста лопту у ногама у првом мечу, посебно у другом полувремену, тако да неће бити новост ако се то исто догоди и сутра. Морамо да се ослонимо на нашу игру, иако су они добри у контранападима. Не смемо да се плашимо да изгубимо лопту, јер ће нам онда бити тешко да играмо фудбал", рекао је Солбакен.

Утакмица у Данској игра се сутра од 20 часова. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар