LŠ - Poruka iz Kopenhagena: Šanse su 50:50!

Zvezda igra bolje kod kuće! "Ne smemo da se plašimo da izgubimo loptu, jer će nam onda biti teško da igramo fudbal", rekao je Solbaken.

Fudbal 12.08.2019 | 18:46
LŠ - Poruka iz Kopenhagena: Šanse su 50:50!
I trener Kopenhagena Stale Solbaken, kao i kapiten Zeka, na vrlo sličan način gledaju na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde. U prvom meču bilo je 1:1. Iz ugla Kopenhagena - šanse su 50:50.

Danski klub je vrlo zadovoljan rezultatom iz prvog meča. Ali Karlos Zeka traži od svoje ekipe da budu oprezni.

"Imamo lep rezultat. Može da bude jako nezgodno ako izađeš da igraš na 0:0.  Znamo da će biti teško jer će i oni imati dobre periode u ovoj borbi", rekao je Zeka.

Reč je dobio i alfa i omega Kopenhagena, trener Solbaken. On je istakao da crveno-beli igraju mnogo bolje kod kuće.

"Kao i brojni timovi, Crvena zvezda je bolji tim kada igra kod kuće, gde ima veliku pomoć navijača na svom stadionu. Bili su malo bolji od nas u prvom obračunu i bliži pobedi, ali sada smo mi na potezu, na našem stadionu. Odluka će pasti s malom razlikom", rekao je Solbaken.

Solbaken očekuje da njegov tim ima veći posed lopte od Crvene zvezde.

"Imali smo dosta loptu u nogama u prvom meču, posebno u drugom poluvremenu, tako da neće biti novost ako se to isto dogodi i sutra. Moramo da se oslonimo na našu igru, iako su oni dobri u kontranapadima. Ne smemo da se plašimo da izgubimo loptu, jer će nam onda biti teško da igramo fudbal", rekao je Solbaken.

Utakmica u Danskoj igra se sutra od 20 časova. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar