Това́рищ Малком: Расисти га вријеђају...

. . . а он би да игра за њихову земљу! “Ако ме из Бразила не буду позвали ускоро, а Русија покаже интерсовање, може да се деси”, каже нови нападач Зенита.

Фудбал 13.08.2019 | 10:32
Това́рищ Малком: Расисти га вријеђају...
Зенит је летос пробио банку и за 40.000.000 евра довео скупоценог Малкома из Барселоне, али се већ на старту Бразилац сусрео са расистичким увредама навијача клуба из Санкт Петербурга. Они су транспарентом критиковали управу због довођења тамнопутог фудбалера што је подгрејало приче да ће већ у јануару Барзилац напустити Русију. 

Међутим, Малком каже да је то неистина.

"Хоћу да останем у Зениту. До краја уговора. Да испишем историју. То што се пише у Бразилу је лаж. Срећан сам у Зениту, овај трансфер је вредан детаљ за мене. Као што рекох, желим да испишем историју", изјавио је Малком за руске медије.

Бразилац иде и корак даље. На питање да ли постоји могућност да прихвати руско држављанство као на пример Ари (Краснодар), Марио Фернандеш (ЦСКА Москва) или Гиљерме (Локомотива), Бразилац није дао одречан одговор.

"Не знам, све је могуће. Ако ме из Бразила не буду позвали ускоро у репрезентацију, а Русија покаже интересовање, може да се деси", поручио је Малком.

Нападач Зенита каже да му је доста помогао и некадашњи саиграч из Коринтијанса Вагнер Лав који се прославио у дресу ЦСКА из Москве.

"Причао сам с њим претходних дана. Рекао ми је да повремено ствари нису тако лагане као што се чини. Али, опет, рекао ми је да сам имао среће јер је фудбал у русији добар и већина навијача дружељубива. Слично је као у Бразилу", закључио је Малком.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар