Огласио се Мићић: Градска управа је уз Радник!

Први човјек Бијељине најавио инфраструктурне радове на градском фудбалском здању.

Фудбал 12.08.2019 | 23:55
Огласио се Мићић: Градска управа је уз Радник!
Градоначелник Бијељине Мићо Мићић тврди да су односи локалне управе са Младеном Крстајићем на челу Фудбалског клуба Радник сасвим коректни и да изузетно цијене све постигнуте резултате клуба.

"Град Бијељина нема никакву потребу да омета рад ФК Радник који сезону за сезоном показује континуитет квалитета у наступима на домаћим теренима, али и на међународним утакмицама", навео је Мићић у саопштењу реагујући на изјаву извршног директора у Електро-Бијељини Недељка Ћорића да локална власт врши политички притисак на Радник. 

Мићић тврди да се, напротив, из градског буџета сваке године за Радник издваја највише средстава од свих спортских клубова на подручју Бијељине. 

Мићић каже да слиједе велики инфраструктурни радови на комплексу Градског стадиона са циљем да се Раднику обезбиједе бољи услови за рад, а потписан је уговор и за изградњу рефлектора на овом стадиону. 

"Умјесто покушаја да унесе раздор између града Бијељина и Радника, позивам Ћорића, кад му је већ толико стало до Радника, да заједно са Електро-Бијељином конкретно помогне нашем фудбалском клубу тако што ће бар отписати камату на рачуне за електричну енергију", наводи се у саопштењу. 

Извршни директор у Електро-Бијељини Недељко Ћорић рекао је раније Срни да је Град упутио захтјев предузећу Електро-Бијељина да наплата електричне енергије за Градски стадион убудуће буде пребачена на Фудбалски клуб Радник, што уз "неплаћање осам транши клубу из градског буждета", сматра политичким притиском на руководство клуба.

Извор: мондо.ба/СРНА

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Продузеци...

13.08.2019 05:24

...игара без граница. Ста ли се овдје ваља иза брда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саско

13.08.2019 10:42

Немој те људи на Мицу није се уталио у клубу мозда

Name

У

13.08.2019 10:23

јесте насли правог водју Младен К. Пропаст вам је загарантована.

ОДГОВОРИТЕ