Oglasio se Mićić: Gradska uprava je uz Radnik!

Prvi čovjek Bijeljine najavio infrastrukturne radove na gradskom fudbalskom zdanju.

Fudbal 12.08.2019 | 23:55
Oglasio se Mićić: Gradska uprava je uz Radnik!
Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić tvrdi da su odnosi lokalne uprave sa Mladenom Krstajićem na čelu Fudbalskog kluba Radnik sasvim korektni i da izuzetno cijene sve postignute rezultate kluba.

"Grad Bijeljina nema nikakvu potrebu da ometa rad FK Radnik koji sezonu za sezonom pokazuje kontinuitet kvaliteta u nastupima na domaćim terenima, ali i na međunarodnim utakmicama", naveo je Mićić u saopštenju reagujući na izjavu izvršnog direktora u Elektro-Bijeljini Nedeljka Ćorića da lokalna vlast vrši politički pritisak na Radnik. 

Mićić tvrdi da se, naprotiv, iz gradskog budžeta svake godine za Radnik izdvaja najviše sredstava od svih sportskih klubova na području Bijeljine. 

Mićić kaže da slijede veliki infrastrukturni radovi na kompleksu Gradskog stadiona sa ciljem da se Radniku obezbijede bolji uslovi za rad, a potpisan je ugovor i za izgradnju reflektora na ovom stadionu. 

"Umjesto pokušaja da unese razdor između grada Bijeljina i Radnika, pozivam Ćorića, kad mu je već toliko stalo do Radnika, da zajedno sa Elektro-Bijeljinom konkretno pomogne našem fudbalskom klubu tako što će bar otpisati kamatu na račune za električnu energiju", navodi se u saopštenju. 

Izvršni direktor u Elektro-Bijeljini Nedeljko Ćorić rekao je ranije Srni da je Grad uputio zahtjev preduzeću Elektro-Bijeljina da naplata električne energije za Gradski stadion ubuduće bude prebačena na Fudbalski klub Radnik, što uz "neplaćanje osam tranši klubu iz gradskog buždeta", smatra političkim pritiskom na rukovodstvo kluba.

Izvor: mondo.ba/SRNA

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Produzeci...

13.08.2019 07:24

...igara bez granica. Sta li se ovdje valja iza brda.

ODGOVORITE
Name

Sasko

13.08.2019 12:42

Nemoj te ljudi na Micu nije se utalio u klubu mozda

Name

U

13.08.2019 12:23

jeste nasli pravog vodju Mladen K. Propast vam je zagarantovana.

ODGOVORITE