Родриго је Атлетикова бомба од 60.000.000 евра!

Јорганџије у овом тренутку интензивно раде на обављању овог посла.

Фудбал 12.08.2019 | 16:14
Родриго је Атлетикова бомба од 60.000.000 евра!
Родриго Морено би могао да постане бомба на чијој је активацији радио Атлетико Мадрид протеклих недеља. Иако је деловало да би то могао да буде Хамес Родригез, нападач Валенсије је искочио у први план. Јорганџије према писању Марке, у овом тренутку интензивно раде на обављању овог посла.

Постоје два разлога због који су челни људи са Ванде Метрополитано скренули са Родригеза на Родрига. Први разлог је сложеност посла око ангажовања Хамеса, а друга потреба дасе пронађе разноврстан нападач који би повећао конкуренцију Алвару Морати и Дијегу Кости, али и донео некакву врсту додатног квалитета.

Доласком Родрига Атлетико би комплетирао навалу, у којој се од нападача налази још и млади српски голгетер Иван Шапоњић, али је очигледно процењено да је ангажовање још једног офанзивца преко потребно овом тиму.

Мадриђање би ангажовање нападача Валенсије требало да кошта око 60.000.000 евра, што и јесте сума коју су били спремни да плате за велико појачање у финишу прелазног рока.

Родриго иза себе има врло добру сезону у дресу Слепих мишева. Постигао је 15 голова на 51 утакмици у свим такмичењима и забележио чак 10 асистенција, што довољно говори о његовим квалитетима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар