Rodrigo je Atletikova bomba od 60.000.000 evra!

Jorgandžije u ovom trenutku intenzivno rade na obavljanju ovog posla.

Fudbal 12.08.2019 | 16:14
Rodrigo je Atletikova bomba od 60.000.000 evra!
Rodrigo Moreno bi mogao da postane bomba na čijoj je aktivaciji radio Atletiko Madrid proteklih nedelja. Iako je delovalo da bi to mogao da bude Hames Rodrigez, napadač Valensije je iskočio u prvi plan. Jorgandžije prema pisanju Marke, u ovom trenutku intenzivno rade na obavljanju ovog posla.

Postoje dva razloga zbog koji su čelni ljudi sa Vande Metropolitano skrenuli sa Rodrigeza na Rodriga. Prvi razlog je složenost posla oko angažovanja Hamesa, a druga potreba dase pronađe raznovrstan napadač koji bi povećao konkurenciju Alvaru Morati i Dijegu Kosti, ali i doneo nekakvu vrstu dodatnog kvaliteta.

Dolaskom Rodriga Atletiko bi kompletirao navalu, u kojoj se od napadača nalazi još i mladi srpski golgeter Ivan Šaponjić, ali je očigledno procenjeno da je angažovanje još jednog ofanzivca preko potrebno ovom timu.

Madriđanje bi angažovanje napadača Valensije trebalo da košta oko 60.000.000 evra, što i jeste suma koju su bili spremni da plate za veliko pojačanje u finišu prelaznog roka.

Rodrigo iza sebe ima vrlo dobru sezonu u dresu Slepih miševa. Postigao je 15 golova na 51 utakmici u svim takmičenjima i zabeležio čak 10 asistencija, što dovoljno govori o njegovim kvalitetima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar