Нејмар и ПСЖ - завршена прича!

У партији покера, Барса му тражи да одбије Реал и да се врати кући! Бразилац неће више играти за Свеце!

Фудбал 12.08.2019 | 23:35
Нејмар и ПСЖ - завршена прича!
Већ дуже време је било очигледно да Нејмар и ПСЖ нису на истим таласним дужинама, а од синоћ је и дефинитивно постало јасно да се тај брак распао. Навијачи на Парку принчева су ставили до знања Бразилцу шта мисле о њему и салвама увреда га испратили из Париза.

Шпаније је Нејмарова следећа дестинација, а чини се да је много ближи повратку у Каталонију него преласку у Мадрид. Иако је у Реалу постигнут консензус да се крене у напад на Нејмара, Барса је већ неколико корака испред.

Међутим, ово је и даље партија покера у којој све може да се врло брзо преокрене у корист Мадриђана. ПСЖ би радије да прода Нејмара у Мадрид, јер је Барселона последњи клуб са којим желе да преговарају и да направе неки уступак. Анимозитет између два клуба је огроман. Зато ПСЖ чека понуду Реала. Међутим, та понуда није дошла, а и кад дође, неће бити боља од оне Барсине.

Барса нуди 100.000.000 евра и Кутиња, а ПСЖ тражи 100.000.000 евра плус Кутиња плус десног бека Семеда и плус евентуално још једног јефтинијег играча. Каталонци су већ обавестили Французе да неће понудити Семеда нити још једног играча. Могуће је да висина новчаног дела понуде порасте за максимално 40.000.000 евра. Што се Кутиња тиче, он нема ништа против и његов агент Јорабхјан је већ у преговорима са Леонардом.

Што се Реала тиче, он би такође понудио новац и неке играче, али ти играчи нису баш тако вољни као Кутињо да пређу на Парк принчева. А нису ни толико пожељни у Паризу као Кутињо. Зато су Реалове шансе мање од Барсиних. Међутим, ако би Флорентино Перез спремио неку бољу понуду, ПСЖ би урадио све да максимално отегне преговоре, на тај начин избаци Барсу из игре и практично примора Нејмара на трансфер у Реалу у последњим данима прелазног рока. А онда би кренуо по Паула Дибалу. 

Партија покера се наставља. Све би могао да разреши Нејмар ако се јавно огласи и одбије могућност трансфера у Реал. Тада би у игри остала само Барселона, ПСЖ не би имао куд и повратак у Каталонију би био једина могућа опција. Али Нејмар, његов тата и булумента агената укључених у посао, мудро ћуте јер не желе да затворе врата трансфера у Реал.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар