Nejmar i PSŽ - završena priča!

U partiji pokera, Barsa mu traži da odbije Real i da se vrati kući! Brazilac neće više igrati za Svece!

Fudbal 12.08.2019 | 23:35
Nejmar i PSŽ - završena priča!
Već duže vreme je bilo očigledno da Nejmar i PSŽ nisu na istim talasnim dužinama, a od sinoć je i definitivno postalo jasno da se taj brak raspao. Navijači na Parku prinčeva su stavili do znanja Brazilcu šta misle o njemu i salvama uvreda ga ispratili iz Pariza.

Španije je Nejmarova sledeća destinacija, a čini se da je mnogo bliži povratku u Kataloniju nego prelasku u Madrid. Iako je u Realu postignut konsenzus da se krene u napad na Nejmara, Barsa je već nekoliko koraka ispred.

Međutim, ovo je i dalje partija pokera u kojoj sve može da se vrlo brzo preokrene u korist Madriđana. PSŽ bi radije da proda Nejmara u Madrid, jer je Barselona poslednji klub sa kojim žele da pregovaraju i da naprave neki ustupak. Animozitet između dva kluba je ogroman. Zato PSŽ čeka ponudu Reala. Međutim, ta ponuda nije došla, a i kad dođe, neće biti bolja od one Barsine.

Barsa nudi 100.000.000 evra i Kutinja, a PSŽ traži 100.000.000 evra plus Kutinja plus desnog beka Semeda i plus eventualno još jednog jeftinijeg igrača. Katalonci su već obavestili Francuze da neće ponuditi Semeda niti još jednog igrača. Moguće je da visina novčanog dela ponude poraste za maksimalno 40.000.000 evra. Što se Kutinja tiče, on nema ništa protiv i njegov agent Jorabhjan je već u pregovorima sa Leonardom.

Što se Reala tiče, on bi takođe ponudio novac i neke igrače, ali ti igrači nisu baš tako voljni kao Kutinjo da pređu na Park prinčeva. A nisu ni toliko poželjni u Parizu kao Kutinjo. Zato su Realove šanse manje od Barsinih. Međutim, ako bi Florentino Perez spremio neku bolju ponudu, PSŽ bi uradio sve da maksimalno otegne pregovore, na taj način izbaci Barsu iz igre i praktično primora Nejmara na transfer u Realu u poslednjim danima prelaznog roka. A onda bi krenuo po Paula Dibalu. 

Partija pokera se nastavlja. Sve bi mogao da razreši Nejmar ako se javno oglasi i odbije mogućnost transfera u Real. Tada bi u igri ostala samo Barselona, PSŽ ne bi imao kud i povratak u Kataloniju bi bio jedina moguća opcija. Ali Nejmar, njegov tata i bulumenta agenata uključenih u posao, mudro ćute jer ne žele da zatvore vrata transfera u Real.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar