Озил и Колашинац између 2 банде, полиција их чува 24/7!

Ситуације је далеко озбиљнија него што се мислило, сада су у читаву причу уплетене две лондонске банде - једна из Северног Лондона, а друга коју чине источноевропски криминалци.

Фудбал 12.08.2019 | 13:42
Озил и Колашинац између 2 банде, полиција их чува 24/7!
Заиста је невероватно било видети како Сеад Колашинац "голим рукама" зауставља двојицу пљачкаша који су кренули на његовог саиграча Месута Озила, али ситуација је далеко озбиљнија од онога што се мислило у први мах...

Босанскохерцеговачки и немачки фудбалер пропустили су меч Арсенала против Њукасла (1:0)овог викенда због безбедносних разлога, а још се не зна кад се враћају!

То је потврдио и њихов тренер Унаи Емери после утамице на "Сент Џејмсис парку" не откривајући детаље из случаја, али интрига су се, наравно, докопали британски таблоиди који су претходно јавили да су нападачи ухапшени.

Наводно, Колашинац и Озил под сталном полицијском пратњом од овог инцидента, а разлог за то јесте да се страхује од нових напада на њих.

У питању је наводно "рат" лондонских банди, једних из Северног Лондона који су, опет наводно, упозорили играче да ће им "узети све што имају" - док је у заштиту играча, још једном наводно, стала источноевропска банда из другог дела престонице.

Током претходних дана Колашинац и Озил добили су нове претње, вероватно и због медијске пажње, пошто банда не жели да буде исмевана у јавности...

Због тога је у њихову заштиту стала друга банда, а полиција страхује да би могло да дође до насиља и зато је Арсеналу саветовано да играче на неко време ослободи обавеза у клубу, како би боравили у кућама под полицијском заштитом.

"Тхе Сун" преноси да ситуација уопште није наивна и да је жена Сеада Колашинца, Бела, отпутовала у Немачку и рекла да се више неће враћати.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар