Ozil i Kolašinac između 2 bande, policija ih čuva 24/7!

Situacije je daleko ozbiljnija nego što se mislilo, sada su u čitavu priču upletene dve londonske bande - jedna iz Severnog Londona, a druga koju čine istočnoevropski kriminalci.

Fudbal 12.08.2019 | 13:42
Ozil i Kolašinac između 2 bande, policija ih čuva 24/7!
Zaista je neverovatno bilo videti kako Sead Kolašinac "golim rukama" zaustavlja dvojicu pljačkaša koji su krenuli na njegovog saigrača Mesuta Ozila, ali situacija je daleko ozbiljnija od onoga što se mislilo u prvi mah...

Bosanskohercegovački i nemački fudbaler propustili su meč Arsenala protiv Njukasla (1:0)ovog vikenda zbog bezbednosnih razloga, a još se ne zna kad se vraćaju!

To je potvrdio i njihov trener Unai Emeri posle utamice na "Sent Džejmsis parku" ne otkrivajući detalje iz slučaja, ali intriga su se, naravno, dokopali britanski tabloidi koji su prethodno javili da su napadači uhapšeni.

Navodno, Kolašinac i Ozil pod stalnom policijskom pratnjom od ovog incidenta, a razlog za to jeste da se strahuje od novih napada na njih.

U pitanju je navodno "rat" londonskih bandi, jednih iz Severnog Londona koji su, opet navodno, upozorili igrače da će im "uzeti sve što imaju" - dok je u zaštitu igrača, još jednom navodno, stala istočnoevropska banda iz drugog dela prestonice.

Tokom prethodnih dana Kolašinac i Ozil dobili su nove pretnje, verovatno i zbog medijske pažnje, pošto banda ne želi da bude ismevana u javnosti...

Zbog toga je u njihovu zaštitu stala druga banda, a policija strahuje da bi moglo da dođe do nasilja i zato je Arsenalu savetovano da igrače na neko vreme oslobodi obaveza u klubu, kako bi boravili u kućama pod policijskom zaštitom.

"The Sun" prenosi da situacija uopšte nije naivna i da je žena Seada Kolašinca, Bela, otputovala u Nemačku i rekla da se više neće vraćati.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar