Нејмара тјера и трибина: Ку**ин сине, одлази из ПСЖ-а!

Када се дигну и навијачи, а клуб не покуша потпуно да заштити играча, то може да значи само једно.

Фудбал 12.08.2019 | 12:26
Нејмара тјера и трибина: Ку**ин сине, одлази из ПСЖ-а!
Пари сен Жермен је идеално "отворио" нову сезону победивши Ним (3:0), али је сенку на овај тријумф бацило одсуство Нејмара - који већ месецима "очијука" са Реалом и Барсом.

У одсуству најскупљег фудбалера свих времена у стрелце су се уписали Кавани, Мбапе и Ди Марија, међутим читава Француска "бруји" о дешавањима на трибинама стадиона "Парк принчева", а не о њиховим головима, којих ће бити наравно у изобиљу ове сезоне...

Репортери из Француске преносе да су навијачи Пари сен Жермена у току утакмице вређали Нејмара више пута скандиравши "Нејмаре, ку**ин сине!".

Такође, на трибини се нашао и транспарент на коме пише "Нејмаре, одлази", док је врло симпатично што су навијачи Пари сен Жермена имали и један транспарент подршке спортском директору Леонарду, који се вратио у клуб, а који тренутно "ратује" са својим земљаком око одласка.

Да ово утиче на све клубу, говоре и изјаве после меча...

"Ситуација је била помало тешка, не знам шта да кажем. Видео сам на колегином телефону, али нисам чуо повике у току меча, све разумем, али истовремено и не могу да разумем... Тако је то, емоције су јаке и присутне. Он је и даље наш играч, мој играч. Увек ћу штити моје фудбалере, пазићу на њега. Могу да разумем да не могу сви да прихвате шта је рекао, пронађимо начин да испољимо емоције", рекао је Томас Тухел који ипак није децидно казао да осуђује трибину.

Разлог због ког Нејмар није био у тиму је то што није потпуно физички спреман, али и читава гунгула око одласка у Барселону или Реал Мадрид коју је сам иницирао.

"Хајде да не лажемо, видећемо шта ће бити са Нејмаром. Тим није исти без њега, пробаћемо да учинимо све што можемо", рекао је млади Килијан Мбапе који је преузео "кључеве" Пари сен Жермена у одсуству Нејмара, мада ће неки рећи да је то било и док су заједно на терену.

Последња информација из Шпаније говори да је Барселона понудила 100 милиона и Кутиња у замену за Нејмара, док ПСЖ тражи 140 и Кутиња...

Ако добију и тај новац - планирају да доведу Донаруму и Дибалу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар