Nejmara tjera i tribina: Ku**in sine, odlazi iz PSŽ-a!

Kada se dignu i navijači, a klub ne pokuša potpuno da zaštiti igrača, to može da znači samo jedno.

Fudbal 12.08.2019 | 12:26
Nejmara tjera i tribina: Ku**in sine, odlazi iz PSŽ-a!
Pari sen Žermen je idealno "otvorio" novu sezonu pobedivši Nim (3:0), ali je senku na ovaj trijumf bacilo odsustvo Nejmara - koji već mesecima "očijuka" sa Realom i Barsom.

U odsustvu najskupljeg fudbalera svih vremena u strelce su se upisali Kavani, Mbape i Di Marija, međutim čitava Francuska "bruji" o dešavanjima na tribinama stadiona "Park prinčeva", a ne o njihovim golovima, kojih će biti naravno u izobilju ove sezone...

Reporteri iz Francuske prenose da su navijači Pari sen Žermena u toku utakmice vređali Nejmara više puta skandiravši "Nejmare, ku**in sine!".

Takođe, na tribini se našao i transparent na kome piše "Nejmare, odlazi", dok je vrlo simpatično što su navijači Pari sen Žermena imali i jedan transparent podrške sportskom direktoru Leonardu, koji se vratio u klub, a koji trenutno "ratuje" sa svojim zemljakom oko odlaska.

Da ovo utiče na sve klubu, govore i izjave posle meča...

"Situacija je bila pomalo teška, ne znam šta da kažem. Video sam na koleginom telefonu, ali nisam čuo povike u toku meča, sve razumem, ali istovremeno i ne mogu da razumem... Tako je to, emocije su jake i prisutne. On je i dalje naš igrač, moj igrač. Uvek ću štiti moje fudbalere, paziću na njega. Mogu da razumem da ne mogu svi da prihvate šta je rekao, pronađimo način da ispoljimo emocije", rekao je Tomas Tuhel koji ipak nije decidno kazao da osuđuje tribinu.

Razlog zbog kog Nejmar nije bio u timu je to što nije potpuno fizički spreman, ali i čitava gungula oko odlaska u Barselonu ili Real Madrid koju je sam inicirao.

"Hajde da ne lažemo, videćemo šta će biti sa Nejmarom. Tim nije isti bez njega, probaćemo da učinimo sve što možemo", rekao je mladi Kilijan Mbape koji je preuzeo "ključeve" Pari sen Žermena u odsustvu Nejmara, mada će neki reći da je to bilo i dok su zajedno na terenu.

Poslednja informacija iz Španije govori da je Barselona ponudila 100 miliona i Kutinja u zamenu za Nejmara, dok PSŽ traži 140 i Kutinja...

Ako dobiju i taj novac - planiraju da dovedu Donarumu i Dibalu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar