"Да смо играли два дана - не бисмо дали гол!"

Рајко Брежанчић додаје да би мењао гол за три бода. . .

Фудбал 12.08.2019 | 11:48
"Да смо играли два дана - не бисмо дали гол!"
Партизан је два пута губио у Крушевцу и кући се вратио с бодом у џепу!

Голове младог Игора Ивановића из Напретка "стизали" су прво Рајко Брежанчић, првенцем у новом мандату у дресу Партизана, односно Сејдуба Сума који је ушао у наставку и још једном потврдио да је у најбољој форми од свих играча Сава Милошевић (2:2).

Млади тренер рекао је да самог себе криви за неуспех на стадиону "Младост", док је Рајко Брежанчић истакао да морају да дигну главе после овога.

"Нисмо потценили Напредак то је сигурно, а зашто нисмо реализовали онолики број шанси то ћемо заједно анализирати са тренером и стручним штабом", рекао је Брежанчић и додао:

"У једном тренутку сам помислио - и да играмо два дана, нећемо дати гол. Реми нам је толико тешко пао, као да је пораз и заиста нема оправдања. Тренер нам је рекао у свлачионици да треба да нас је срамота и заиста се тако сви осећамо".

И претходних пута гостовање у Крушевцу знало је да буде компликовано за Партизан, а управо на том терену Саво Милошевић је и дебитовао као тренер - поразом у марту.

"Знали смо да утакмица са Напретком неће бити лака, ниједном их последњих година нисмо победили са стране, али сада нема кукања већ главу горе и ово да нам буде поука. Добро се осећам по питању форме, али бих овај гол мењао за три бода", навео је Брежанчић.

Партизан ће у четвртак играти у Турској против Малатије, реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу Европа. У првом мечу Партизан је победио 3:1.

"Ако је требао овакав кикс да се деси нека се деси сад, тежак реми, али опомена за четвртак пред тешку утакмицу у Турској. Ово нас је добро потресло да се припремимо што боље, направимо анализу, видимо пропусте и оправдамо поверење навијача са утакмице у Београду. Малатија није лака екипа, добро ће се припремити за реванш. Следи озбиљан рад пред пут", рекао је Брежанчић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар