"Da smo igrali dva dana - ne bismo dali gol!"

Rajko Brežančić dodaje da bi menjao gol za tri boda. . .

Fudbal 12.08.2019 | 11:48
"Da smo igrali dva dana - ne bismo dali gol!"
Partizan je dva puta gubio u Kruševcu i kući se vratio s bodom u džepu!

Golove mladog Igora Ivanovića iz Napretka "stizali" su prvo Rajko Brežančić, prvencem u novom mandatu u dresu Partizana, odnosno Sejduba Suma koji je ušao u nastavku i još jednom potvrdio da je u najboljoj formi od svih igrača Sava Milošević (2:2).

Mladi trener rekao je da samog sebe krivi za neuspeh na stadionu "Mladost", dok je Rajko Brežančić istakao da moraju da dignu glave posle ovoga.

"Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa trenerom i stručnim štabom", rekao je Brežančić i dodao:

"U jednom trenutku sam pomislio - i da igramo dva dana, nećemo dati gol. Remi nam je toliko teško pao, kao da je poraz i zaista nema opravdanja. Trener nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo".

I prethodnih puta gostovanje u Kruševcu znalo je da bude komplikovano za Partizan, a upravo na tom terenu Savo Milošević je i debitovao kao trener - porazom u martu.

"Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka. Dobro se osećam po pitanju forme, ali bih ovaj gol menjao za tri boda", naveo je Brežančić.

Partizan će u četvrtak igrati u Turskoj protiv Malatije, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču Partizan je pobedio 3:1.

"Ako je trebao ovakav kiks da se desi neka se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj. Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu, vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put", rekao je Brežančić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar