Бен не иде у Данску, промил шансе за Павкова!

У Београду остаје и Бабић! Лоше вести за Владана Милојевића. . .

Фудбал 12.08.2019 | 08:38
Бен не иде у Данску, промил шансе за Павкова!
На страну резултат, после прве утакмице са Копенхагеном позитивна атмосфера се осећала међу навијачима Црвене звезде, иако су Данци на реванш однели незаслужених 1:1. Добра игра у првом мечу уливала је оптимизам, иако су сви свесни да црвено-беле очекује паклено тежан задатак на гостовању код данског шампиона. А он је управо постао још тежи, јер је постало кристално јасно да Владан Милојевић у Копенхагену неће моћи да рачуна на тројицу играча.

Последња информација каже: у авиону за Копенхаген неће бити ни Срђан Бабић, који је повредио задњу ложу у првенственом окршају против екипе Младости из Лучана, па је већ на полувремену морао да га замени Милош Дегенек. Испоставило се да Бабић није успео да се опорави у ова три дана.

Међутим, то је још и најмања брига за Звездин стручни штаб, јер стартни штоперски тандем чине баш Дегенек и Немања Милуновић, док је ту и Радован Панков да ускочи ако затреба. Много веће главобоље Милојевићу представљају повреде Ел Фардуа Бена и Милана Павкова.

Овај први и дефинитивно остаје у Београду пошто га још од гостовања у Хелсинкију мучи примицач због којег није био у стартној постави против Копенхагена док га за меч са Лучанцима не би било ни у 18. Неће га бити ни у реваншу.

Кад је у питању Милан Павков, коме је страдао лист у судару са Данцима у Беогрду, ту још постоји промил шансе. Само промил, пошто је корпулентни нападач из Бегеча данас завршио са терапијама крвном плазмом, али је на тренингу постало јасно да ипак не може да извуче максимум из себе. А кад је већ тако паметније је окренути се неким другим решењима, вероватно Ричмонду Боаћију. Чак и ако би Павков кренуо за Данску тешко да би стручни штаб преузео на себе толики ризик са ровитим играче.

Муке за Владана Милојевића пред реванш са Копенхагеном.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар