Ко не би хтио да пензију отпочне у Фиренци?!

Звучи много боље од Русије, Холандије или Саудијске Арабије. . .

Фудбал 12.08.2019 | 10:51
Ко не би хтио да пензију отпочне у Фиренци?!
Франк Рибери је и даље неодлучан.

Његов деценијски саиграч у Бајерну, годину дана млађи, Арјен Робен, одлучио је да заврши каријеру овог лета пошто није добио ниједну примамљиву понуду због које би ризиковао нове повреде, док је Француз далеко стрпљивији од њега...

До сада је одбио десетине понуде клубова из Холандије, Катара, Русије и Саудијске Арабије, а како јавља "трансфер инсајдер" Ђанлука ди Марцио - сада је веома близу Италије.

Нови власници Фиорентине, из Сједињених Америчких Држава, одлучили су да ступе у контакт са Франком Риберијем и приволе га да у прелепој Фиренци "одради" последње дане каријере, али је и даље неизвесно да ли је то та понуда коју је чекао крилни фудбалер.

Наводно, "Виола" је спремила богат уговор за и даље веома доброг играча, а послужио би и као "тутор" младим фудбалерима какви су Кјеза, Симеоне и други...

Риберијева каријера текла је чудном путањом пошто је после просечних сезона у домовини (Булоњ, Але, Брест и Мец) отишао у Галатасарај, па се вратио у Марсеј у коме је одиграо солидне две сезоне. 

Након тога постао је легенда Бајерна из Минхена, али више није имао будућност на "Алијанц арени".

Видећемо који је следећи изазов у његовој каријери.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар