Ko ne bi htio da penziju otpočne u Firenci?!

Zvuči mnogo bolje od Rusije, Holandije ili Saudijske Arabije. . .

Fudbal 12.08.2019 | 10:51
Ko ne bi htio da penziju otpočne u Firenci?!
Frank Riberi je i dalje neodlučan.

Njegov decenijski saigrač u Bajernu, godinu dana mlađi, Arjen Roben, odlučio je da završi karijeru ovog leta pošto nije dobio nijednu primamljivu ponudu zbog koje bi rizikovao nove povrede, dok je Francuz daleko strpljiviji od njega...

Do sada je odbio desetine ponude klubova iz Holandije, Katara, Rusije i Saudijske Arabije, a kako javlja "transfer insajder" Đanluka di Marcio - sada je veoma blizu Italije.

Novi vlasnici Fiorentine, iz Sjedinjenih Američkih Država, odlučili su da stupe u kontakt sa Frankom Riberijem i privole ga da u prelepoj Firenci "odradi" poslednje dane karijere, ali je i dalje neizvesno da li je to ta ponuda koju je čekao krilni fudbaler.

Navodno, "Viola" je spremila bogat ugovor za i dalje veoma dobrog igrača, a poslužio bi i kao "tutor" mladim fudbalerima kakvi su Kjeza, Simeone i drugi...

Riberijeva karijera tekla je čudnom putanjom pošto je posle prosečnih sezona u domovini (Bulonj, Ale, Brest i Mec) otišao u Galatasaraj, pa se vratio u Marsej u kome je odigrao solidne dve sezone. 

Nakon toga postao je legenda Bajerna iz Minhena, ali više nije imao budućnost na "Alijanc areni".

Videćemo koji je sledeći izazov u njegovoj karijeri.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar