Почели преговори Реала и ПСЖ-а око Нејмара!

Барса неће ни евро да потроши за њега! А Газета најављује да ће Бразилац покренути домино ефекат.

Фудбал 11.08.2019 | 21:37
Почели преговори Реала и ПСЖ-а око Нејмара!
Најскупљи играч свих времена, Бразилац Нејмар, поново је у центру пажње. Са њим је увек тако. А данас практично не можете да отворите ниједан спортски сајт а да не видите његову слику. Разлог је јасан. На излазним је вратима Пари Сен Жермена, а остаје само питање - где ће?

Прво ћемо о ономе са чиме располажу Марка, Ас и остали већи медији на Пиринејима. И даље је повезан и са Барселоном, а још више са Реал Мадридом. Марка пише да Барселона неће дати ни цент за њега. Већ да само долази као могућност трампа играча Барсе за Нејмара и да је то информација из врха каталонског клуба. Заинтересовани су, али неће правити луде економске потезе. И уверени су да ће Нејмар остати у ПСЖ-у. 

Могућност да Нејмар може да оде у Реал не узнемирава Барселону, кажу "Нека ради шта год пожели".

А како време пролази делује да Нејмар бива све ближи Реал Мадриду. И ту долазимо до Ас-а који данас пише да су преговори Реал Мадрида и ПСЖ-а - отворени! Парижани су наводно расположени и за могућу позајмицу. ПСЖ је наводно спреман да преговара. Најреалнија је позајмица на годину дана.

Ас истиче и да је Реал приоритет код Светаца у односу на Барселону. Однос Светаца и Краљевског клуба је добар. Француски клуб је и званично рекао да жели да прода Нејмара кога је довео из Барселоне за 222.000.000 евра. Бразилац наставља да тренира и чека развој ситуације.

Прелазни рок у Енглеској је завршен, тако да су Реал и Барса једине две опције које су реалне. А Раеал је реалнија опција у овом моменту.

Ту се прича око Нејмара не завршава. Ипак је то најскупљи играч у историји, па је и логично да се око њега диже толика фама када је јасно да жели да напусти ПСЖ. Чак су се и Италијани пронашли.

Занимљива је насловница италијанске Газете дело Спорт: "Нејмар ослобађа све". Мисли се, наравно, на могући домино ефекат који би изазвао трансфер Бразилца у Реал Мадрид. У том случају би се Свеци окренули Паулу Дибали, Јувентус Мауру Икардију, Един Џеко би коначно прешао у Интер, а Гонзало Игуаин у Рому. У плановима Парижана је и Ђанлуиђи Донарума... Све би прштало на фудбалској пијаци!

Ако и када "шарне" Нејмар, тек онда ће овај прелазни рок добити турбо убрзање...

Подсетимо, Пари Сен Жермен креће у нову кампању (дочекује Лил од 21.00), али наравно да је у првом плану и даље Нејмаров трансфер. Све сем победе Парижана на отварању Лиге 1 било би равно чуду. Ним јесте добро одрадио припремни период током којег је доживео свега један пораз, али на Парку Принчева мораће да се надају чуду. Тухел неће моћи да рачуна на Андера Ереру, но то сигурно неће представљати превелики проблем за Свеце.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар