Богдановић: Ми смо земља кошарке!

Богдан Богдановић српски кошаркашки репрезентативац рекао је да Србија темпира форму за Мундобаскет и захвалио се навијачима на подршци.

Кошарка 11.08.2019 | 14:58
Богдановић: Ми смо земља кошарке!
"Литванија је добар противник, видело се да су уигранији од нас јер смо пре овога имали тек два заједничка тренинга и то се видело, али имамо довољно времена да се уиграмо и спремимо. То ћемо најбоље урадити заједничким тренинзима, дружењем и комуникацијом баш као и претходних година. Још увек су ноге тешке, прва нам је утакмица", рекао је Богдановић.

Када буде тешких тренутака хоћеш се сетити Арене и ових људи?

"Тешко, тада ћу се фокусирати на тежак тренутак", рекао је Богдановић у шали и наставио "Хвала људима што су дошли у оволиком броју, било је лепо играти овде као и увек. Ми смо земља кошарке и оваквом атмосфером то враћамо кошарци. Сваки пут када играмо овде. У Литванији можемо да одиграмо боље, а они ће на домаћем терену бити агресивнији поготово што ћемо тамо играти у пуној дворани, тако је изазовније"

Атмосфера у Кини је нешто другачија...

"То је више за Радуљу питање. Он је играо тамо, он зна. Ми се фокусирамо на нашу игру и на оно што ми желимо да урадимо", навео је Богдан Богдановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар