Bogdanović: Mi smo zemlja košarke!

Bogdan Bogdanović srpski košarkaški reprezentativac rekao je da Srbija tempira formu za Mundobasket i zahvalio se navijačima na podršci.

Košarka 11.08.2019 | 14:58
Bogdanović: Mi smo zemlja košarke!
"Litvanija je dobar protivnik, videlo se da su uigraniji od nas jer smo pre ovoga imali tek dva zajednička treninga i to se videlo, ali imamo dovoljno vremena da se uigramo i spremimo. To ćemo najbolje uraditi zajedničkim treninzima, druženjem i komunikacijom baš kao i prethodnih godina. Još uvek su noge teške, prva nam je utakmica", rekao je Bogdanović.

Kada bude teških trenutaka hoćeš se setiti Arene i ovih ljudi?

"Teško, tada ću se fokusirati na težak trenutak", rekao je Bogdanović u šali i nastavio "Hvala ljudima što su došli u ovolikom broju, bilo je lepo igrati ovde kao i uvek. Mi smo zemlja košarke i ovakvom atmosferom to vraćamo košarci. Svaki put kada igramo ovde. U Litvaniji možemo da odigramo bolje, a oni će na domaćem terenu biti agresivniji pogotovo što ćemo tamo igrati u punoj dvorani, tako je izazovnije"

Atmosfera u Kini je nešto drugačija...

"To je više za Radulju pitanje. On je igrao tamo, on zna. Mi se fokusiramo na našu igru i na ono što mi želimo da uradimo", naveo je Bogdan Bogdanović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar