Звездини проблеми се множе: Отпада и Бен!

Познати стартери за Копенхаген! Вечерас коначна одлука. . .

Фудбал 11.08.2019 | 18:27
Звездини проблеми се множе: Отпада и Бен!
Нема краја Звездиним проблемима уочи одласка у Копенхаген, на најважнији меч првог дела сезоне. Надају се на Маракани да ће терапије, које су подразумевала убризгавање крвне плазме, дати резултат када је у питању Милан Павков, али Владан Милојевић мора да спрема алтернативу и за Ел Фарду Бена.

Репрезентативац Коморских Острва повредио је примицач на вешточкој трави стадиона у Хелсникију, па збот тога није био међу стартерима за први сусрет против Копенхаген. Добио је шансу у финишу сусрета, и могао да постигне погодак када је на њега стартовао Зека и можда направио прекршај за најстрожу казну.

Међутим, напори на том мечу погоршали су стање повреде Ел Фарду Бена. Јунак прошлогодишњих квалификација, који се видно мучи на почетку ове сезоне, ослобођен је свих обавеза претходних дана. Није га било ни у протоколу за сусрет против Младости из Лучана.

Коначан расплет када је у питању ситуација са Беном и Павковом биће позната вечерас. На последњем тренингу уочи пута у Данску, тандем Милојевићевих пулена ће ити подвргнут тесту. Укоко буду издржали напоре наћи ће се у авиону, а потом и у протоколу за дуел на Паркену.

Шансе нису велике, али и даље постоје... Уколико Павков и Бен не буду могли да помогну,  Владан Милојевић неће имати много дилема када је у питању стартна постава. На терену ће се начи десеторица момака који су почели меч у Београду, што значи да би Вукановић требало да преузме улогу Ел Фарду Бена. Истина, као опције фигурирају Вељко Симић и Милан Јевтовић.

Павкова ће заменити Ричмонд Боаћи. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар