Zvezdini problemi se množe: Otpada i Ben!

Poznati starteri za Kopenhagen! Večeras konačna odluka. . .

Fudbal 11.08.2019 | 18:27
Zvezdini problemi se množe: Otpada i Ben!
Nema kraja Zvezdinim problemima uoči odlaska u Kopenhagen, na najvažniji meč prvog dela sezone. Nadaju se na Marakani da će terapije, koje su podrazumevala ubrizgavanje krvne plazme, dati rezultat kada je u pitanju Milan Pavkov, ali Vladan Milojević mora da sprema alternativu i za El Fardu Bena.

Reprezentativac Komorskih Ostrva povredio je primicač na veštočkoj travi stadiona u Helsnikiju, pa zbot toga nije bio među starterima za prvi susret protiv Kopenhagen. Dobio je šansu u finišu susreta, i mogao da postigne pogodak kada je na njega startovao Zeka i možda napravio prekršaj za najstrožu kaznu.

Međutim, napori na tom meču pogoršali su stanje povrede El Fardu Bena. Junak prošlogodišnjih kvalifikacija, koji se vidno muči na početku ove sezone, oslobođen je svih obaveza prethodnih dana. Nije ga bilo ni u protokolu za susret protiv Mladosti iz Lučana.

Konačan rasplet kada je u pitanju situacija sa Benom i Pavkovom biće poznata večeras. Na poslednjem treningu uoči puta u Dansku, tandem Milojevićevih pulena će iti podvrgnut testu. Ukoko budu izdržali napore naći će se u avionu, a potom i u protokolu za duel na Parkenu.

Šanse nisu velike, ali i dalje postoje... Ukoliko Pavkov i Ben ne budu mogli da pomognu,  Vladan Milojević neće imati mnogo dilema kada je u pitanju startna postava. Na terenu će se nači desetorica momaka koji su počeli meč u Beogradu, što znači da bi Vukanović trebalo da preuzme ulogu El Fardu Bena. Istina, kao opcije figuriraju Veljko Simić i Milan Jevtović.

Pavkova će zameniti Ričmond Boaći. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar