УКРАЛИ ПОДАТКЕ: На помолу нови секс скандал?

Хакери украли податке корисника апликације за уговарање секса утроје "3фун", а адреса бар једног од њих је у предсједничкој резиденцији у Wасхингтону. Сумња се да је то један од сарадника Доналда Трампа

Забава 10.08.2019 | 21:41
УКРАЛИ ПОДАТКЕ: На помолу нови секс скандал?
Сарадници америчког предсједника Доналда Трампа организују оргије у Бијелој кући. Спекулације о томе појавиле су се након што су хаковани подаци корисника апликације за упознавање оних који желе секс утроје "3фун", а бар један од њих лоциран је у предсједничкој резиденцији у Wасхингтону.

Хакери су дошли до личних података и фотографија око 1,5 милиона корисника апликације, у чијем опису пише да је "најбоља платформа за упознавање локалних сексуално настраних људи и оних отворених за тројке и сфингерски стил живота." Украдени су подаци о рођенданима, полу и сексуалним навикама, затим међусобне преписке, као и локације на којима се корисници налазе. Такође, хакери су украли и приватне фотографије корисника апликације "3фун", као и њихове профилне слике. Засад фотографије и имена нису објављени, али јесте мапа са адресама корисника. На њој се види да је бар један од њих са адресом у Бијелој кући. 

- Корисници "3фун" мислили су да су њихови подаци безбједни, како су их администратори апликације увјеравали. Међутим, испоставило се да је у питању апликација за упознавање са најгором безбједносном платформом у историји. Тако су чак и они који се само површно разумију у нове технологије могли да открију све приватне податке корисника - пишу амерички медији.

Како наводе, вијест о крађи података апликације "3фун" изазвала је панику међу њеним корисницима у САД, будући да су неки од њих на високим позицијама у држави.

- Судећи према откривеним локацијама корисника, бар један од њих се налази у Бијелој кући. То значи да неко од најближих Трампових сарадника воли секс утроје. Није искључено да је тај неко тројку или сфингерску журку организовао баш у предсједничкој резиденцији - спекулишу медији у САД.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милко

10.08.2019 22:32

и ја сам једном пријавио да ми је адреса у Бијелој кући. Посто нису успјели са кампањом да је користио услуге Русије како би постао предсједник, сада креце нова офанзива на Трампа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб Роцк

11.08.2019 03:39

Кода је нека фора утроје Миле кресе нас милион па се нико не саблазњава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

17.08.2019 17:12

Боб Роцк, краљ свих краљева!