Синсинати: Кецмановић иде даље!

Кецмановић бољи од Оанга у квалификацијама у Синсинатију.  Српски тенисер Миомир Кецмановић успешно је стартовао у квалификацијама за Мастерс у Синсинатију.

Тенис 11.08.2019 | 08:19
Синсинати: Кецмановић иде даље!
Кецмановић је после 90 минута игре победио 104. тенисера света, Француза Антоана Оанга са 6:3, 6:4.

Кецмановић је турнир започео као 58. на АТП листи, а на старту турнира одиграо је релативно добар меч против 23-годишњег Француза.

У првом сету Кецмановић је направио брејк већ у другом гему, потом је повео са 3:1 и до краја сета је био сигуран на свом сервису, па је после пола сата игре имао у џепу сет (6:3).

У другом сет, Кецмановић је уз два брејка стигао до предности од 4:0, али Оанг је вратио један брејк и потом стигао до 4:3.

Кецмановић је на 5:3 на сервис противника пропустио две меч лопте, али је потом одсервирао за победу.

Оанг је у том последњем гему успео да спаси још три меч лопте, али не и укупно шесту у мечу.

У другом колу квалификација Кецмановић ће играти са бољим из дуела између Лојда Хериса из Јужне Африке и Шпанца Фелисијана Лопеза.

Иначе, Мастерс у Синсинатију игра се за наградни фонд од 6,05 милиона долара, а мечеви главног жреба турнира играју се од понедељка.

Србија на турниру има тројицу у главном жребу. Новак Ђоковић је на старту слободан, Ласло Ђере игра са Дијегом Шварцманом, а Душан Лајовић са Џоном Изнером.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар