Sinsinati: Kecmanović ide dalje!

Kecmanović bolji od Oanga u kvalifikacijama u Sinsinatiju.  Srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je startovao u kvalifikacijama za Masters u Sinsinatiju.

Tenis 11.08.2019 | 08:19
Sinsinati: Kecmanović ide dalje!
Kecmanović je posle 90 minuta igre pobedio 104. tenisera sveta, Francuza Antoana Oanga sa 6:3, 6:4.

Kecmanović je turnir započeo kao 58. na ATP listi, a na startu turnira odigrao je relativno dobar meč protiv 23-godišnjeg Francuza.

U prvom setu Kecmanović je napravio brejk već u drugom gemu, potom je poveo sa 3:1 i do kraja seta je bio siguran na svom servisu, pa je posle pola sata igre imao u džepu set (6:3).

U drugom set, Kecmanović je uz dva brejka stigao do prednosti od 4:0, ali Oang je vratio jedan brejk i potom stigao do 4:3.

Kecmanović je na 5:3 na servis protivnika propustio dve meč lopte, ali je potom odservirao za pobedu.

Oang je u tom poslednjem gemu uspeo da spasi još tri meč lopte, ali ne i ukupno šestu u meču.

U drugom kolu kvalifikacija Kecmanović će igrati sa boljim iz duela između Lojda Herisa iz Južne Afrike i Španca Felisijana Lopeza.

Inače, Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6,05 miliona dolara, a mečevi glavnog žreba turnira igraju se od ponedeljka.

Srbija na turniru ima trojicu u glavnom žrebu. Novak Đoković je na startu slobodan, Laslo Đere igra sa Dijegom Švarcmanom, a Dušan Lajović sa Džonom Iznerom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar