Највећа зарада: Шта све посједује Лејди Гага

Крајем 2018. и почетком 2019. године, астролози су најављивали велике промене и турбулентатн период. Када је у питању певачица Лејди Гага, њој је ова година дефинитивно најбоља

Забава 10.08.2019 | 21:16
Највећа зарада: Шта све посједује Лејди Гага
Стефани Џоан Анђелина Германота, коју цео свет зна под псеудонимом Лејди Гага, бави се уметношћу и перформансом чутавог живота. Каријеру је започела са четири године свирајући клавир, када су је многи називали музичким чудом.

Са 14 година увелико је наступала у једном ноћном клубу у Њујорку и то је дефинитивно била одскочна даска за вртоглави успех који је убрзо доживела.

Добила је значајно већи хонорар, јер су је запазиле познате личности које су убрзо желеле стално да је слушају.

Данас у Лас Вегасу зарађује милионе. Њене турнеје укључују најмање 74 спектакуларна перформанса, а сваки јој доноси по милион долара.



Њена зарада од филма "Град греха" у којем је играла руши све рекорде. Треба напоменути да су чак и велике звезде попут Селин Дион, Елтона Џона и Бритни Спирс ретко успевале да зараде 500.000 за ноћ, али Гаги то баш иде од руке.

Захваљујући филму Звезда је рођена освојила је престижне награде Греми, Оскар и Златни глобус, што ју је учинило још популарнијом и још више траженом.

Њени приходи долазе са још различитих страна. Склопила је уговоре са неколико (неочекиваних) копанија попут Барнс&Нобл, Версаће, Мек, чак и Гугл Хром, а њена дужност је да се појави у понекој реклами и новинама. Такође, има свој парфем и линију шминке која се одлично продаје.

Још 2011. године по заради је престигла и легендарну Опру Винфри и доспела на Форбсову листу 100 најбогатијих познатих личности. Сада је једна од најмоћнијих и најутицајнијих звезда у свету шоу бизниса.



Од продаје карата за своје концерте у оквиру турнеје, Лејди Гага зарађује деветоцифрен износ!

Од некретнина Гага поседује раскошну вилу са базеном у Малибуу, коју је 2014. године платила 22,5 милиона долара. Вила се простире на готово хиљаду квадратних метара, а двориште које је окружује заузима чак 24 хиљаде квадрата!

Пре него што је одлучила да купи кући, Гага је живела у изнајмљеном пентхаусу у Њујорку, који је плаћала 22.000 долара месечно. 

Њено богатство процењује се на 320 милиона долара, а ту су и лускузни аутомобили и вредна колекција накита. Један од највреднијих комада накита које певачица поседује свакако је 141 годину стара Тифани огрлица са жутим дијамантом, једним од најфинијих и најређих међу драгим камењем.

(Стил.курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар