Партизан поново жели некадашњег НБА играча!

Партизан хоће бившег бека Лејкерса! Тим из Хумске има нову мету. . .  Кошаркашки клуб Партизан покушаће из другог пута да доведе америчког бека Манија Хериса.

Кошарка 11.08.2019 | 13:04
Партизан поново жели некадашњег НБА играча!
Црно-бели су прошле јесени хтели да договоре сарадњу са некадашњим кошаркашем Кливленд Кавалирса, Лос Анђелес Лејкерса и Далас Маверикса.

Међутим, почетком октобра Херис је потписао уговор с Лијетувос ритасом, али је после само два месеца прешао у турски Башакшехир.

Тамо је искусни бек играо веома добро бележивши 22 поена, пет скокова и 2,7 асистенције.

Херис, који има 29 година, поново се доводи у питање с Партизаном, јавља некадашњи новинар Спортанда Орацио Каучи.

У каријери је наступао још за Турк Телеком, Ескишехир, АЕК... У НБА лиги одиграо је 93 утакмице, на терену је просечно играо 17 минута и бележио 6,2 поена, уз три скока и 1,4 асистенције.



Кошаркашки клуб Партизан је довео велики број играча овог лета, али чини се да није комплетирао екипу за наредну сезону. Црно-белима је потребан још један шутер, а према наводима новинара Орација Каучија,српски освајач Купа је заинтересован за Американца Менија Хериса.

Реч је о искуном беку, старом 29 година, који иза себе има одличну сезону у Турској. Као члан Бахчешехира Партизанов пик је просечно бележио 22 поена, уз пет скокова и 2.7 асистенција.

Мени Херис има богато искуство у Европи. Бранио је боје Турк Телекома, АЕК-а и Ритаса из Виљнуса. У жуто-црном дресу великана из Атине је оставио сјајан утисак. Довођен је у везу са Партизаном и прошлог лета, али је наставио каријеру у Виљнусу.

Занимљив стаж Херис је имао и у НБА Лиги. Играо је  за Кливленд, Лејкерсе и Далас.



Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар