''Српски Хофенхајм'' се "преселио" у Дворове!

Екипа из Горњег Црњелова, за разлику од прошлих сезона када је наступала у Великој Обарској, домаће утакмице убудуће ће играти на стадиону друголигаша Пролетера.

Фудбал 10.08.2019 | 11:48
''Српски Хофенхајм'' се "преселио" у Дворове!
Слога из Горњег Црњелова убудуће ће ривале дочекивати на стадиону друголигаша Пролетера из Дворова, а не у Великој Обарској, што је био случај претходних сезона.

Тим из Семберије ново првенство у Првој лиги РС отвара данас од 18 часова, када ће угостити дервентски Текстилац.

"Своје утакмице ове године играћемо на стадиону у Дворовима. Велику захвалност дугујемо Младости из Велике Обарске, а посебно господину Мирославу Миловановићу за гостопримство које смо имали претходних година на стадиону у Обарској на коме смо били домаћини. Ове године нисмо могли бити у центру више струја у њиховом клубу и селу и једноставно смо одлучили да је најбезболније да промијенимо мјесто одигравања утакмица, док наш стадион не постане услован за овај ранг такмичења. Такође, велика захвалност иде људима из Пролетера из Дворова који су нам по изузетним условима уступили свој стадион за одигравање утакмица", поручили су из Слоге.

Слога, која је прошле сезоне, у дебитантској сезони у прволигашком друштву Српске, стигла до вицешампионске титуле, у предстојећем првенству наступиће знатно подмлађена.

"На сцену излази једна нова, млада екипа. Имаћемо једну полусезону да видимо да ли је ова наша лига искрена, поштена, а онда се сходно амбицијама и додатно појачати. Признајемо да ране из претходне још нису зарасле и надамо се да се неке ствари неће понављати ни на нашу, нити на туђу штету", додају из Горњег Црњелова.

ПРВА ЛИГА РС - 1. КОЛО:

Крупа - Жељезничар (18.00)
Подриње - Славија
Рудар Приједор - Јединство
Слога - Текстилац
Алфа Модрича - Козара (20.30)

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар