''Srpski Hofenhajm'' se "preselio" u Dvorove!

Ekipa iz Gornjeg Crnjelova, za razliku od prošlih sezona kada je nastupala u Velikoj Obarskoj, domaće utakmice ubuduće će igrati na stadionu drugoligaša Proletera.

Fudbal 10.08.2019 | 11:48
''Srpski Hofenhajm'' se "preselio" u Dvorove!
Sloga iz Gornjeg Crnjelova ubuduće će rivale dočekivati na stadionu drugoligaša Proletera iz Dvorova, a ne u Velikoj Obarskoj, što je bio slučaj prethodnih sezona.

Tim iz Semberije novo prvenstvo u Prvoj ligi RS otvara danas od 18 časova, kada će ugostiti derventski Tekstilac.

"Svoje utakmice ove godine igraćemo na stadionu u Dvorovima. Veliku zahvalnost dugujemo Mladosti iz Velike Obarske, a posebno gospodinu Miroslavu Milovanoviću za gostoprimstvo koje smo imali prethodnih godina na stadionu u Obarskoj na kome smo bili domaćini. Ove godine nismo mogli biti u centru više struja u njihovom klubu i selu i jednostavno smo odlučili da je najbezbolnije da promijenimo mjesto odigravanja utakmica, dok naš stadion ne postane uslovan za ovaj rang takmičenja. Takođe, velika zahvalnost ide ljudima iz Proletera iz Dvorova koji su nam po izuzetnim uslovima ustupili svoj stadion za odigravanje utakmica", poručili su iz Sloge.

Sloga, koja je prošle sezone, u debitantskoj sezoni u prvoligaškom društvu Srpske, stigla do vicešampionske titule, u predstojećem prvenstvu nastupiće znatno podmlađena.

"Na scenu izlazi jedna nova, mlada ekipa. Imaćemo jednu polusezonu da vidimo da li je ova naša liga iskrena, poštena, a onda se shodno ambicijama i dodatno pojačati. Priznajemo da rane iz prethodne još nisu zarasle i nadamo se da se neke stvari neće ponavljati ni na našu, niti na tuđu štetu", dodaju iz Gornjeg Crnjelova.

PRVA LIGA RS - 1. KOLO:

Krupa - Željezničar (18.00)
Podrinje - Slavija
Rudar Prijedor - Jedinstvo
Sloga - Tekstilac
Alfa Modriča - Kozara (20.30)

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar