Видео: Еврогол Луке Јовића на тренингу Реала!

Српски нападач Лука Јовић на тренингу Реал Мадрида постигао је веома леп погодак и показао да није тек тако доведен у краљевски клуб.  Реал се похвалио Јовићевим голом на тренингу.  Шпански новинари баш умеју да иду из крајности у крајност. . .

Фудбал 10.08.2019 | 14:20
Видео: Еврогол Луке Јовића на тренингу Реала!
Лука Јовић је већ осетио на својој кожи притисак играња за Реал Мадрид када је добио велики број критика после једног пријатељског дуела, али се види да нападач напорно ради и намеће се Зинедину Зидану.

Таква једна ситуација нам долази и са тренинга Реал Мадрида, када је Лука Јовић постигао гол "маказицама" како се то популарно каже и тај видео клип је краљевски клуб поделио на друштвеним мрежама.

Фудбалери Реал Мадрида приводе крају припреме за предстојећу сезону, коју ће отворити идуће суботе у 17 часова гостовањем у Вигу, против Селте.

Репрезентативац Србије, Лука Јовић, имао је мањих проблема са повредом, међутим, то је иза њега и спреман ће чекати прилику да дебитује за "краљевски клуб" у такмичарској утакмици. Да је тако, најбоље потврђује видео са последњег тренинга Мадриђана, када је млади нападач постигао веома атрактиван погодак. 

Клип који је постављен на друштвеним мрежама у Реалу су описали као: класа + снага = Лука Јовић. 

Подсетимо, Јовић је овог лета стигао из Ајнтрахт Франкфурта за 65.000.000 евра и постао најскупље плаћени српски фудбалер у историји.

Између осталог, погледајте и сами.



Осетио је Лука Јовић већ на старту каријере у Реал Мадриду како оштра могу да буду пера шпанских новинара. Нису га штедели, после првих минута у белом дресу пале су озбиљне критике, па је онда дошла и она повреда... Довољно да се нестрпљиви новинари који прате највећи клуб на свету запитају да ли тај дечко вреди онолико новаца и да ли је уопште достојан опреме Краљевског клуба. Тако вам то и иде у Реалу, ништа чудно. 

Али умеју та оштра пера и да "загуде" кад устреба, односно када заслужите. Тако је Лука добио и прве хвалоспеве у тамошњим медијима. И то због гола на тренингу?! Није да није био сјајан, али ипак се ради само о тренингу. Још један показатељ како умеју да иду из крајности у крајност. 

У сваком случају главни мадридски медији Марка и Ас нису пропустили да похвале мајсторију српског репрезентативца, а чак се и Реал на својим званичним профилима на друштвеним мрежама похвалио. 

У Ас-у су чак шаљиво констатовали да ако овако нешто успе да понови на Сантијаго Бернабеуу, у званичном мечу, Лука Јовић имаће бар десет загарантованих утакмица од првог минута...

Извор: Б92/моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар