Video: Evrogol Luke Jovića na treningu Reala!

Srpski napadač Luka Jović na treningu Real Madrida postigao je veoma lep pogodak i pokazao da nije tek tako doveden u kraljevski klub.  Real se pohvalio Jovićevim golom na treningu.  Španski novinari baš umeju da idu iz krajnosti u krajnost. . .

Fudbal 10.08.2019 | 14:20
Video: Evrogol Luke Jovića na treningu Reala!
Luka Jović je već osetio na svojoj koži pritisak igranja za Real Madrid kada je dobio veliki broj kritika posle jednog prijateljskog duela, ali se vidi da napadač naporno radi i nameće se Zinedinu Zidanu.

Takva jedna situacija nam dolazi i sa treninga Real Madrida, kada je Luka Jović postigao gol "makazicama" kako se to popularno kaže i taj video klip je kraljevski klub podelio na društvenim mrežama.

Fudbaleri Real Madrida privode kraju pripreme za predstojeću sezonu, koju će otvoriti iduće subote u 17 časova gostovanjem u Vigu, protiv Selte.

Reprezentativac Srbije, Luka Jović, imao je manjih problema sa povredom, međutim, to je iza njega i spreman će čekati priliku da debituje za "kraljevski klub" u takmičarskoj utakmici. Da je tako, najbolje potvrđuje video sa poslednjeg treninga Madriđana, kada je mladi napadač postigao veoma atraktivan pogodak. 

Klip koji je postavljen na društvenim mrežama u Realu su opisali kao: klasa + snaga = Luka Jović. 

Podsetimo, Jović je ovog leta stigao iz Ajntraht Frankfurta za 65.000.000 evra i postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji.

Između ostalog, pogledajte i sami.



Osetio je Luka Jović već na startu karijere u Real Madridu kako oštra mogu da budu pera španskih novinara. Nisu ga štedeli, posle prvih minuta u belom dresu pale su ozbiljne kritike, pa je onda došla i ona povreda... Dovoljno da se nestrpljivi novinari koji prate najveći klub na svetu zapitaju da li taj dečko vredi onoliko novaca i da li je uopšte dostojan opreme Kraljevskog kluba. Tako vam to i ide u Realu, ništa čudno. 

Ali umeju ta oštra pera i da "zagude" kad ustreba, odnosno kada zaslužite. Tako je Luka dobio i prve hvalospeve u tamošnjim medijima. I to zbog gola na treningu?! Nije da nije bio sjajan, ali ipak se radi samo o treningu. Još jedan pokazatelj kako umeju da idu iz krajnosti u krajnost. 

U svakom slučaju glavni madridski mediji Marka i As nisu propustili da pohvale majstoriju srpskog reprezentativca, a čak se i Real na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama pohvalio. 

U As-u su čak šaljivo konstatovali da ako ovako nešto uspe da ponovi na Santijago Bernabeuu, u zvaničnom meču, Luka Jović imaće bar deset zagarantovanih utakmica od prvog minuta...

Izvor: B92/mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar