Фрка није готова: Арсенал склонио Озила и Колашинца!

Прошло је неколико недеља од напада, а фудбалерима "тобџија" и даље је озбиљно угрожена безбедност.

Фудбал 10.08.2019 | 14:58
Фрка није готова: Арсенал склонио Озила и Колашинца!
Иако је играч Арсенала Сеад Колашинац голим рукама растерао наоружане разбојнике који су покушали да нападну њега и саиграча Месута Озила, нападачи ипак нису тако лако одустали?

Упркос томе што је читава прича о нападу на познате фудбалере добила шаљив тон у данима после напада и иако је Озил "твитнуо" слику и поруку "Мислим да смо у реду", ФК Арсенал ипак је принуђен на ванредне безбедносне мере.

Њихов клуб огласио се у петак увече саопштењем у којем нису објашњене појединости, али је најављено да Озил и Колашинац сигурно неће бити део састава у недељу, у мечу против Њукасла у гостима.

"Месут Озил и Сеад Колашинац неће бити у екипи због додатних безбедносних инцидената које истражује полиција. Безбедност наших играча и њихових породица је увек апсолутни приоритет и зато смо донели ову одлуку после разговора са фудбалерима и њиховим представницима", саопштио је Арсенал у вечери почетка нове сезоне Премијер лиге.

Када ће њих двојица опет заиграти?

"Сарађујемо са полицијом и пружамо пуну подршку играчима и њиховим породицама. Радујемо се њиховом што бржем повратку у тим. Нећемо се даље оглашавати и овоме", такође је наведено у саопштењу клуба.

Помало узнемирујући тон овог саопштења "појачава" околност да ни Озил ни Колашинац нису заиграли за Арсенал од када су претрпели напад, а њихови саиграчи су у међувремену играли против Лиона, последњи припремни меч.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар